Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Blackberry Torch 2 og Blackberry Torch 9800

Blackberry Torch 2 er den antatte utskifting av Torch 9800. Den største forskjellen mellom de to er tilgjengeligheten som Torch er egentlig ikke håndfast ennå. Hva vi har bare sine foreløpige spesifikasjoner, og mye kan endre seg før det slippes senere i år eller tidlig neste. Hvis du bestemmer deg om hva du skal kjøpe nå, så det er ingen mening i å vente på Torch 2. som forventet, bør en etterfølgende enheten har forbedrede funksjoner og bedre spesifikasjoner enn forgjengeren. Men som påvist av Blackberry banerekord, endringene er svært minimal og ikke fjerne seg for langt fra originalen Torch oppskriften.
Den første forskjellen mellom Torch 9800 og Torch 2 er den økte skjermoppløsningen. En høyere oppløsning gir en finere bildekvalitet Icons vil også se bedre ut som det er flere piksler i et gitt område Bortsett fra økt oppløsning, alt annet er det samme de. har samme størrelse og er laget av samme materiale. Minne er det neste området der Torch 2 ville få en oppgradering. I stedet for 4 GB lagringsplass som du ville finne på Torch 9800, ville Torch 2 får 8GB. Som alltid et microSD-minnekort, som kan romme kort på opptil 32 GB, er tilgjengelig for brukere som ikke er fornøyd med den medfølgende interne minnet.
Ett område hvor Blackberry smartphones henger i forhold til andre produsenter behandler makt. Mens mange andre ble allerede sportslige prosessorer med 1 GHz klokkefrekvens, den Torch 9800 hadde bare en 624MHz prosessor. The Torch 2 tar sikte på å doble den klokkehastigheten til om lag 1. 2GHz Selv om de fleste andre smarttelefoner har allerede dual core prosessorer, bør Torch 2 være ganske responsiv som Blackberry OS er egentlig ikke så ressurskrevende
Oppsummering :
En. The Torch 2 er ikke tilgjengelig ennå mens Torch 9800 allerede er
2 The Torch 2 ville ha en økt oppløsning i forhold til Torch 9800
tre. The Torch 2 ville ha dobbelt lagring av Torch 9800
4 The Torch 2 ville ha en kraftigere prosessor enn Torch 9800.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------