Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Samsung Galaxy S og Galaxy ess

The Galaxy S og Galaxy Ace er to smartphones fra Samsung. Den største forskjellen mellom dem er deres målgruppe, og dette dermed påvirker alle andre aspekter. The Galaxy S er en high- end telefon som er fullpakket med alle funksjonene som du forventer fra en smarttelefon og mer. The Galaxy Ace er en mid -range -telefon med en begrenset funksjon sett og en lavere pris.
det første du ville legge merke til å være forskjellig mellom de to telefonene er skjermstørrelsen. Mens Galaxy S har en 4-tommers skjerm, har Galaxy Ace kun en mindre tre. 5-tommers skjerm. The Galaxy S Skjermen er også overlegen på mange måter bortsett fra størrelsen. Det er fikk mer enn dobbelt så mange piksler og er sikret med Gorilla glass.
Når det gjelder kameraet, de to synes å være lik som både har 5 megapiksel kamera, men Galaxy Ace har fordelen av en LED-blits under dårlige lysforhold. Når det gjelder video -opptak, det er absolutt ingen sammenligning. The Galaxy S kan ta opp HD -video i 720p, mens Galaxy Ace kan ikke engang klarer VGA, bare opptak ved QVGA eller 320x240. Den manglende evne til å skyte video med høy oppløsning er i stor grad på grunn av mangel på prosessorkraft. Mens Galaxy S har en 1 GHz A8 prosessor, den Galaxy Ace bare har en 800MHz A11 prosessor. Legg til dette begrenset mengde minne, og du har en relativt tregere system.
et annet aspekt som ble sterkt påvirket av mangelen på prosessorkraft er Flash-støtte. Android to. 2, som er hva Galaxy Ace kommer med, har Flash evner i nettleseren, men dette er deaktivert i Galaxy Ace som det kan være for svak til å nyte eller ikke fungere i det hele tatt.
Så i utgangspunktet, det alle vinder ned til hva du ønsker og hva du har råd til. Hvis prisen er ikke noe problem, så Galaxy S er den sikre vinneren. Men for de på et budsjett, det Galaxy Ace er en verdig kompromiss
Oppsummering :
en Galaxy S er en high- end telefon mens Galaxy Ace er en mid -range telefon 2. The Galaxy S har en større skjerm enn Galaxy Ace.
tre. The Galaxy S kan ta opp HD -video mens Galaxy Ace ikke kan.
4. The Galaxy S har en kraftigere prosessor enn Galaxy Ace.
5. The Galaxy S har i nettleseren Flash-støtte, mens Galaxy Ace ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------