Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom HTC flyer og lg Optimus pad

Den raske tilstrømningen av tablet- enheter betyr at trenden startet av Apples iPad er kommet for å bli og er ikke bare et forbigående innfall. To nye enhetene er det Optimus Pad fra LG og HTC sin Flyer. Før vi ser på hvordan de skiller seg, la oss gi kreditt til HTC for å velge et navn som ikke har " pad " i den. den mest skiller forskjellen mellom Optimus Pad og Flyer er skjermen størrelse. Optimus har en større åtte. 9- tommers skjerm til Flyer har 7- tommers skjerm.
med maskinvaren, Optimus Pad fortsatt har fordelen på grunn av sin dual kjerne prosessorer og mer avanserte GPU i forhold til Flyer sin single core prosessor med en økt klokkehastighet på 1. 5GHz. Den dual core prosessor gir Optimus Pad mer kraft som kan brukes når du kjører flere programmer samtidig.
Kameraene fra begge enhetene er mer eller mindre på linje når du tar stillbilder. den Optimus Pad har en ekstra funksjon som du ikke ville finne på Flyer den doble kameraer på Optimus Pad kan brukes til å lage et 3D-bilde ved å komponere de to noe forskjøvet bilder Optimus Pad. kan også ta 3D -video med en oppløsning på 720p og 2D video i 1080p. The Flyer kan ta 2D HD-video, men bare på den nedre 720p oppløsning. En stor kritikk som mange har på Flyer er dens bruk av Android to. 3, også kjent som Gingerbread, til tross for andre tabletter som Optimus Pad går for tabletten optimalisert Android tre. 0 ( Honeycomb ). Kanskje det er fordi Flyer er nærmere smarttelefoner enn til faktiske tabletter som HTC bestemte seg for å gå med Gingerbread.
Siden Flyer ventes ikke før en gang i april til juni, kan mange ting fortsatt endre, og HTC kan fortsatt ta opp noen av disse problemene, særlig bruken av Gingerbread enn Honeycomb. På den annen side er det Optimus Pad kommer ganske snart hvis det ikke allerede er på markedet. Sine specs virke ganske stille, og det er alt bra som Optimus er mer enn tilstrekkelig til å utfordre de mer kjente tabletter.
Oppsummering :
en Optimus Pad har en større skjerm enn den Flyer
2 Optimus Pad har en dual core prosessor mens. Flyer ikke.
tre. Optimus Pad er utstyrt med 3D -kameraer mens Flyer er ikke.
4. Optimus Pad leveres med Honeycomb mens Flyer leveres med Gingerbread.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------