Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom svinekam og svin indrefilet

Før svinekjøtt kan brukes til å lage mat, har kadaveret av grisen som skal kuttes. Det er mange måter og systemer i sage opp svinekjøtt og hvert kutt brukes til bestemte oppskrifter ; den mest populære kutt er loin, som er vevet som ligger langs toppen av brystkassen og løper over baksiden av gris En gris kan produsere to lender : det ytrefilet, som ligger på. den nedre enden av loin, og indrefilet, som ligger langs innsiden ribbeina. det er den møreste kuttet av svinekjøtt fordi musklene brukes primært for holdning og ikke for bevegelse.
Begge lendene kan bli funnet langs den sentrale ryggraden av grisen. Den loin består en stor del av gris og leverer et bredt spekter av valg kutt som loin og mørbrad steke, svinekoteletter, svinekjøtt koteletter, og indrefilet av svin. Det er den delen hvor kjøttet brukes til å lage bacon er tatt.
svinekam og svin indrefilet er vanligvis selges prepackaged i mange dagligvarebutikker. de kan kjøpes vanlig eller unseasoned og krydret eller marinert. Den svinekam steke kutt kan bli benyttet som et senter snitt steke hvor de loin ribbeina er festet, eller som en benfri svinekam stek som er bundet i hyssing.
svinekam er slankere enn andre kutt og det er vanligvis utarbeidet av steking, grilling, baking, broiling, stekepanne eller, eller pan steking. Det trenger ikke bindevev som gjør den perfekt for disse typer matlaging.
som alle kjøtt, svinekam og svin indrefilet må tilberedes godt for å forebygge risikoen for trichinae og andre mikroorganismer forurenser maten du spiser temperaturen bør være høy nok til å drepe. bakterier, men akkurat nok til å holde kjøttet tørker ut. Tilberede den på 160 grader Fahrenheit burde være nok til å tilberede den riktig.
Oppsummering
en. Både svinekam og svin indrefilet kommer fra kjøtt av gris, er svinekam lokalisert på toppen av brystkassen og løper over baksiden av gris mens svin indrefilet ligger langs den sentrale ryggraden mot innsiden av ribbeina.
to. svinekam refererer til kjøtt skjære fra baksiden av grisen, mens svin indrefilet refererer til den møreste delen av ytrefilet.
tre. Begge kuttene er ideelle for steking, grilling, stekepanne eller, og andre tørre varme tilberedningsmetoder, den svinekam kan bli benyttet enten med eller uten de loin ribbeina er festet mens indrefilet er vanligvis magert kjøtt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------