Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom en nederlandsk ovn og en fransk ovn

Er det noen forskjell mellom en jerngryte og en fransk ovn ? Man kan ikke komme over mange forskjeller mellom nederlandske ovner og franske ovner. Både franske ovnen og den nederlandske ovnen er grytene i hovedsak brukt til langsom matlaging. Både den nederlandske ovnen og den franske ovnen er høye, støpejern potter med tettsittende lokk. Begge ovner er i hovedsak brukt til Kokingen og stekepanne.
Selv støpejern brukes i hovedsak til å lage nederlandske og franske ovner, er aluminium og rustfritt stål også brukt. Den eneste forskjellen som kan sees mellom de to ovnene er at den franske ovnen har en emaljen. Dette betyr at franske ovner kan noen ganger fungere som non -stick grytene. Videre de franske ovnene også kommet med interiørarkitekt farger som ikke er sett med nederlandske ovner. Både franske og nederlandske ovnene er plassert på komfyrtopp for matlaging. Når du ser på historien til nederlandske ovner, er ingen sikker på hvordan begrepet ble utledet. en teori sier at navnet var avledet etter de nederlandske reisende som solgte støpejern potter. En annen teori sier at navnet er knyttet til spesiell metode for å kaste jern designet av den nederlandske. Enda en teori sier at navnet var avledet etter det nederlandske folk slo seg ned i Pennsylvania. Den franske ovnen kalles derfor som franske folk har designet den.
Så hva er forskjellen mellom en fransk og nederlandsk ovnen? Bortsett fra emaljen og den indre design som den franske ovn har, det er knapt noen forskjell mellom de to ovnene
Oppsummering :
Både franske ovnen og nederlandsk ovn er grytene i hovedsak brukt for langsom matlaging.
Både den nederlandske ovnen og den franske ovnen er høye, støpejern potter med tettsittende lokk.
Den eneste forskjellen som kan sees mellom de to ovnene er at den franske Ovnen har en emaljert belegg. Dette betyr at franske ovner kan noen ganger fungere som non -stick grytene.
De franske ovnene også komme med interiørarkitekten farger som ikke er sett i nederlandske ovner.
en teori sier at navnet « jerngryte » ble utledet etter at nederlandske reisende som solgte støpejern potter. En annen teori sier at navnet er knyttet til spesiell metode for å kaste jern designet av den nederlandske. Enda en teori sier at navnet var avledet etter det nederlandske folk slo seg ned i Pennsylvania.
Den franske ovnen kalles derfor som franske folk har designet den.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------