Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom AnyDVD og AnyDVD HD

AnyDVD en AnyDVD HD er drivere som brukes for dekryptering av DVDer. AnyDVD og AnyDVD HD har nesten samme funksjonalitet, men med forskjeller i enkelte funksjoner. Når du snakker av funksjonene, det AnyDVD HD kommer med flere funksjoner enn AnyDVD. den AnyDVD har flere Blu -ray funksjoner som BD og AACS.
AnyDVD fjerner uønskede funksjoner i en film, som inkluderer teksting, FBI advarsler, og kopiere riktige meldinger. Når du setter inn en DVD, gjør at AnyDVD lanseringen av et eksternt program og forhindrer også 'PC-vennlig ' programvare fra lansering automatisk.
AnyDVD tilbyr dekryptering. Dessuten hjelper det AnyDVD i styre kjørehastighet, noe som betyr at du har full kontroll over støynivået. Det er også en mulighet for å justere visningen frekvensen på skjermen. Alle de nevnte funksjonene er også tilgjengelige med AnyDVD HD
en fantastisk funksjon som er sett med AnyDVD HD er den magiske filerstatning Du har muligheten til å re -master. noen kommersiell film plate ved hjelp av enkle XML- scripts.
Både AnyDVD og AnyDVD HD arbeidet med alle typer DVD-stasjoner tross region kode. Begge arbeider med nesten alle DVD kopiering som CloneDVD. Selv om AnyDVD og AnyDVD HD har vist seg å være rask og stabil, er AnyDVD HD anses å være mer stabil.
Mens du bruker AnyDVD HD, fjerner det AACS fra Blu-ray. Det fjerner også BD + beskyttelse og også fjerner regionskoder fra Blu-ray. AnyDVD ble utgitt i 2003, mens AnyDVD HD ble lansert i 2007. Man kan også komme over forskjeller i pris. Som AnyDVD HD kommer med tilleggsfunksjoner for Blu-ray, de koster mer enn det AnyDVD.
Oppsummering :
en AnyDVD og AnyDVD HD har nesten samme funksjonalitet, men med forskjeller i visse funksjoner
2 AnyDVD HD kommer med flere funksjoner enn det AnyDVD. den AnyDVD har flere Blu -ray funksjoner som BD og AACS.
tre. AnyDVD ble utgitt i 2003, mens AnyDVD HD ble lansert i 2007.
4. som AnyDVD HD kommer med tilleggsfunksjoner for Blu-ray, de koster mer enn det AnyDVD.
fem. en fantastisk funksjon som er sett med AnyDVD HD er den magiske filerstatning.
6. Selv om AnyDVD og AnyDVD HD har vist seg å være rask og stabil, er AnyDVD HD anses å være mer stabil.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------