Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Google Nexus S og Apple iPhone

Nexus S er etterfølgeren til Nexus One og Googles nyeste håndsett som kjører Android OS Så la oss sammenligne den mest populære smarttelefonen i dag. IPhone. som allerede nevnt ovenfor, kjører Nexus S på Android, Gingerbread å være nøyaktig, som er den nyeste versjonen av Android og er raskere og mer raffinert enn eldre versjoner. på den annen side, har iPhone iOS. iOS har fordelen av raffinement og mange programmer samtidig Android nyter sann multitasking og den mest rivende utvikling syklus for operativsystemer.
Det finnes også en rekke forskjeller mellom de to telefonene i form av maskinvare. å begynne med, har Nexus S en mer kraftfull Hummingbird prosessor enn iPhone. Selv om A4 prosessoren er identisk med at av iPad, er iPhone angivelig underclocked å forbedre batterilevetiden mens ofre litt prosessorkraft. det er mulig å ha mer minne med iPhone, men som det kommer i 16GB og 32GB -versjoner, mens Nexus S bare kommer i en 16 GB-modellen. Begge telefonene har ikke minnekortspor, slik utvidelse er ikke et alternativ. Skjermen på Nexus S er trolig den største diskriminerende funksjonen. Ikke bare fordi den har en større 4 tommers skjerm i forhold til iPhone 3. 5 tommers skjerm, eller at det er en AMOLED -skjerm fremfor en LCD, men fordi det er litt buet med kroppen sin. kurven er ment å legge ergonomi til Nexus S og at den passer bedre i hånden og i ansiktet ditt når du ringer.
Nexus S har også en funksjon som ikke er tilstede i iPhone heter NFC eller Near Field Communication. Det er en ny funksjon som er ennå å bli standard i smarttelefoner, som lar Nexus S til automatisk utveksle data med enheter som er svært nært ( 10 centimeter). Denne teknologien kan brukes til å etterligne kontaktløse kort for betaling, subway billettering, og kan mer
Oppsummering :
  1. Nexus S bruker Googles nyeste Android operativsystem mens iPhone bruker iOS
  2. Nexus S har en kraftigere prosessor enn iPhone
  3. Du kan ha mer minne mediPhone enn med Nexus S
  4. Nexus S har en større og bedre skjerm enn iPhone
  5. Nexus S har en buet skjerm og kropp, mens iPhone er flat
  6. Nexus S er utstyrt med NFC, mens iPhone er ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------