Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Nokia N8 og Nokia C6

Velge mellom N8 og C6, med tanke på at budsjettet passer, er en no- brainer. Den N8 er betydelig bedre telefon mellom de to, som denne sammenligningen vil påpeke. den største forskjellen mellom N8 og C6 er deres form factor. den N8 er en candybar uten bevegelige deler, mens C6 er en side-skyveknappen. ? hele fremre del av C6 trekk til høyre for å avsløre et landskap QWERTY -tastatur. det taktile tilbakemeldinger på det fysiske tastaturet gir en mer naturlig og raskere å skrive meldinger. Den N8 har ikke et slikt tastatur, og alle innspill er via touch- skjermen.
Snakker av touch- skjermen, er N8 skjerm større ( 3. 5inches ) og bedre i forhold til C6 -tallet ( 3. 2 inches ). den N8 er også utstyrt med gorilla glass gjør det praktisk talt ugjennomtrengelig for riper og til og med harde støt. den kapasitive visningen av N8 gjør for multi -touch funksjonalitet mens den resistive visning av C6 ikke. operativsystemet på de to telefonene er også svært forskjellig. Den N8 har den nyeste Symbian ^ 3 mens C6 bruker den eldre 5. utgave S60. Symbian ^ 3 ble utviklet med touch skjermer og andre nyere teknologier, og det er en mer sømløs i forhold til den eldre S60.
kameraet er også et annet område der N8 viser sin overlegenhet over C6. sistnevnte har et 5 megapiksel kamera, som er på linje med hva de fleste andre smarttelefoner tilbyr. på den annen side den N8 har en 12 megapiksel sensor for enda større og finere bilder. Carl Zeiss -optikk og autofokus gir N8 med bildekvalitet som kan sammenlignes med mange pek og skyt -kameraer. Historien er fortsatt den samme når det gjelder vide som N8 er i stand til å skyte 720p video mens C6 kan bare administrere VGA videokvalitet. Tillegg av en HDMI- port til N8 er også en flott funksjon som det lar N8 brukere koble sine telefonen til en HDTV og avspilling av videoen tok de akkurat der og da
Oppsummering :
  1. N8 er en candybar mens C6 er en skyveknapp
  2. C6 har et fullt QWERTY -tastatur mens N8 ikke
  3. N8 -skjermen er større og bedre than C6 er
  4. N8 bruker nyere Symbian ^ 3 OS mens C6 bruker den eldre S60 5. utgave
  5. C6 har en mye mindre internminne enn N8
  6. N8 kameraet er langt bedre enn C6 kamera
  7. N8 kan ta opp HD -video mens C6 kan ikke
  8. N8 har en HDMI- port, mens C6 ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------