Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Airsoft og paintball

Den mest åpenbare forskjellen mellom airsoft og paintball er den type pistol brukt. Airsoft våpen er livaktige. De er presise kopier av faktiske skytevåpen. Det er også på grunn av deres nitid strukturen at de har høyere ildkraft enn de som brukes i paitball. på den annen side, painball våpen er enklere. de har en særegen fat som er ganske langt fra en virkelig kropp av noe skytevåpen.
Som for bullet alternativer, er airsoft bruk plast BB -tallet. Å bli truffet av plast BB er langt fra dødelig, men på grunn av airsoft gun bemerkelsesverdige ildkraft, kan de likevel forårsake mindre skader som blåmerker. Det er derfor tilrådelig å ta på verneutstyr spesielt designet for dette spillet. Motsatt bruker paintball som hva navnet antyder-paintballs. En paintball påvirker mye sterkere forhold til pellets fra airsoft våpen, legger til at energien utvist fra en paintball når det endelig treffer målet. det er fordi de veie tyngre enn plast BB -tallet.
når det gjelder pris, kan airsoft ha en fordel fremfor paintball. våpnene varierer fra USD 300 til USD 1500 avhengig av kompetansenivå. Til de fleste airsoft spillere selv, det gjør ikke mye forskjell om man bruker en dyr eller en billig pistol. Advantage er for det meste hentet fra dyktighet og strategi. Dessuten pellets er det som gjør spillet billigere enn motstykke sin. En pose 3000-5000 er grovt festes på USD 20 paintball våpen kan koste USD 200 til USD 1000 + Paintball skudd er relativt dyrere, selv om de kan koste. opp til 50 dollar per spill.
airsoft og paintball er nytes på rekreasjons-og sportslige funksjoner. Bortsett fra dem, er tidligere også brukt til militære og rettshåndhevelse trening.
Oppsummering
  1. airsoft og paintball er ekstremsport som etterligner krig scenarier. Begge bruke pistol kopier som sine viktigste våpen.
  2. Begge er airsoft og paintball er populære rekreasjons-og sportsaktiviteter. førstnevnte brukes også for ekte militær trening.
  3. i airsoft, plast BB -eller pellets blir brukt som kule alternativ. Paintball skudd brukes i paintball.
  4. Paintball er relativt dyrere enn airsoft hovedsakelig på grunn av kostnadene av paintball skudd.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------