Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom samsung pulserende og Samsung Galaxy S

Samsung har nylig amped støtte for Android -plattformen med utgivelsen av Galaxy S og dens mange former Faktisk er Samsung Vibrant faktisk bare en av Galaxy S vibrants. det har til og med Galaxy S trykket på ryggen. det er ingen forskjell mellom de to i form av maskinvare og funksjonalitet. Vibrant er en variant som er eksklusivt for T -Mobile og andre mobilselskaper har sin egen varianter som fortsatt er under Galaxy S.
Selv om Vibrant er egentlig Galaxy S, har du kanskje lagt merke til at det ikke ser ut som sistnevnte, eller sammen med noen av de andre variantene. Dette er nettopp på grunn av respektive selskapets ønske om å differensiere sin versjon fra resten og har ingen effekt på de underliggende funksjonalitet.
Men når det kommer til programvaren, vil du finne store forskjeller mellom de levende, de Galaxy S, og dens mange varianter. som forventet, vil du finne alle T-Mobile tjenester og tilhørende programvare som allerede er lastet inn den pulserende. Dette gjør det enkelt for T- Mobile abonnenter raskt tilgang til tjenestene som de abonnerer på på deres Vibrant. Bortsett fra den vanlige programvaren, er det også to mer. Vibrant kommer med Sims 3 og filmen Avatar allerede lastet inn på telefonen som en måte å tiltrekke seg flere kunder.
Alt i alt, den Vibrant er nøyaktig identisk med Galaxy S. Hvis du virkelig liker Galaxy S og du er en fornøyd abonnent av T-Mobile, så Vibrant er tilpasset montert for deg. Hvis du ikke vil gå med T-Mobile, finnes det også andre varianter av Galaxy, du trenger bare å surfe rundt. All Galaxy S varianter skryte av en 4 tommers AMOLED -skjerm som er bedre enn LCD og har nesten ingen ulemper. Den 1Ghz prosessor gir nok strøm til Android-programmer som du finner i Android Market, er selv de spillene som krever mer datakraft enn vanlige programmer. Bagasje plass også god som den allerede kommer med 16 GB minne. Hvis du går tom for plass i fremtiden, bare bytte ut 2GB minnekort med en større kapasitet kort for enda mer
Oppsummering :
Vibrant er en variant av og er identisk med Galaxy S
Vibrant er eksklusivt for T -Mobile, mens the Galaxy S er ikke
Vibrant er estetisk forskjellig fra Vest av Galaxy S varianter
Vibrant leveres forhåndslastet med programvare som du ikke ville finne på Galaxy S
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------