Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom samsung f2 og samsung f3

Samsung F2 og F3 Samsung er navn for ulike klasser av harddisk linjer. Begge har stasjoner med ulike kapasiteter, men hver linje har funksjoner som klart skiller dem fra hverandre. de F2s er kjent som EcoGreens, med navnet å ha miljømessige assosiasjoner, mens F3S er kjent som SpinPoint, som er den tradisjonelle navnet på høy ytelse stasjoner av Samsung. de fleste store forskjellen mellom de to stasjonstyper ville trolig være deres hastighet som F3S spinn på 7200 rpm, mens F2s spinn ved 5400 rpm. Raskere tallerken spin betyr kortere tid for hodet å nå den spesifikke sektoren som den ønsker å nå. Dette direkte påvirker lese og skrive tider av stasjonene og F3 stasjoner er mye raskere enn F2 stasjoner. Sammen med hastigheten er støy, og F3 også ha mer av det i forhold til F2. det kan ikke være av betydning hvis du har en eller to stasjoner, men hvis du har mange stasjoner, kan det raskt legge opp.
en annen ulempe med F3 stasjoner er det mye høyere energiforbruk. Siden F3 stasjoner spinne raskere, det krever også mer energi for å opprettholde denne hastigheten. F2 EcoGreens er bedre for bærbare applikasjoner hvor redusert energiforbruk resultater til lengre levetid. Det er også et godt valg hvis du ønsker å redusere strømregninga eller bare hjelpe miljøet.
Det finnes måter hvor du kan blande både F2 og F3 harddisker for å dra nytte av deres funksjoner. F3 er ansatt som hoved-stasjonen som det er den som åpnes mest og har størst effekt på hastigheten. Speed kan ikke lenger være like viktig for back- up eller sekundære stasjoner som det bare er tilgjengelig ved behov. For disse kan bruke F2 -stasjoner være mer fornuftig Du kan redusere strømforbruk og hvor mye varme som blir generert av systemet ditt
Oppsummering : De F2s er kjent som EcoGreens mens F3S er kjent som SpinPoints
de F3S er mye raskere i forhold til F2s
F3S er mer støyende enn i F2s
F3S forbruke mye mer strøm i forhold til F2s
F2 er bedre egnet for bærbare applikasjoner i forhold til F3
F3 er bedre som en hoved hardt Drive forhold til F2
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------