Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom hvit og mørk kylling

Folk er nå mer oppmerksomme på hvit og mørk kylling. De vet at mørk kylling bør ikke tas for mye. De vet at mørk kylling er dårlig for helsen og hvite kylling er bra. Men de fleste er uvitende om forskjellen mellom hvit og mørk kylling.
En kylling har både hvit og mørk kjøtt. Når man sammenligner den hvite og den mørke kylling, sistnevnte en kommer i mørkere farge. det er ikke bare i fargen at de to kyllingene forskjellig men skiller de i mange andre ting.
En av forskjellene som kan sees mellom de to er at den hvite kyllingen kommer tørr mens den mørke kyllingen kommer saftig. Det er også sett at den mørke kylling har mer fett innhold enn den hvite kylling.
kjøttet i brystet og vingene er vanligvis kalles hvitt kjøtt og kjøttet i lårene og leggene er kjent som mørkt kjøtt. Når man sammenligner musklene i den hvite høna og mørk kylling, en kan komme over forskjeller. musklene i mørkt kjøtt får sin energi i utgangspunktet fra fett. Den mørke fargen er fått på grunn av tilstedeværelsen av to proteiner som er involvert i prosessen med å konvertere fett til energi.
The White chicken får sin energi fra glykogen, som er en polysakkarid av glukose. dette glykogen lagres i leveren og brytes ned til glukose når de hvite musklene trenger energi.
nå sammenligne smaken, har mørk kylling en sterkere smak. det sies at denne lukten er på grunn av aktiviteten av ulike kjemikalier, fett og proteiner i muskel vev.
Ved matlaging, kan den hvite kyllingen skal kokes raskere. Dette er fordi hvit kylling er mør og tynnere i forhold til mørk kylling. Oppsummering
en. Mørk kylling er dårlig for helsen og hvite kylling er bra.
to. hvit kylling kommer tørr mens den mørke kyllingen kommer saftig.
tre. mørk kylling har mer fettinnhold enn den hvite kylling.
4. kjøttet i brystet og vingene er vanligvis kalles hvitt kjøtt og kjøttet i lårene og leggene er kjent som mørkt kjøtt.
fem. Den mørke kylling har en sterkere smak.
6. Ved matlaging, kan den hvite kyllingen skal kokes raskere.
7. musklene i mørkt kjøtt får sin energi i hovedsak fra fett The White chicken får sin energi fra glykogen, som er en polysakkarid av glukose
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------