Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom melk og lactaid

Melk og Lactaid melk er meieriprodukter som er forskjellige på mange måter. En av de viktigste forskjellene mellom Melk og Lactaid melk er at sistnevnte ikke inneholder laktose.
Lactaid melk er foretrukket av folk som har problemer med fordøyelse av laktose motsetning melk, inneholder Lactaid melk bare laktase enzymer som bryter ned laktose i enkle sukkerarter-. galaktose og glukose Når sukkeret er brytes ned, blir det lett for de personer som har problemer med laktose.
Lactid melk kommer i lite fett og befestet kalsium og det tjener hensikten med ethvert annet meieri produkt. En viktig faktor som må bemerkes er at Lactaid melk inneholder mer av vitamin D3, som hjelper i kalsiumopptak. en åtte unse glass melk inneholder åtte gram protein, mens en halv kopp Lactaid melk inneholder fire gram av protein på samme måte er det karbohydrat nivå i et glass melk 11 GMS, er det 6. 5 gm i et halvt glass lactaid melk.
Mens fettinnholdet i melk avhenger av type melk, inneholder et halvt glass lactaid melk 2. 5 gm fett. I kalsium innhold, både melk og Lactaid melk kommer med samme prosentsats.
Når man snakker om andre næringsstoffer fra melk, inneholder åtte unse glass melk 30 prosent ( Daily Value ) av vitamin B -12, 10 prosent (Daily Value) av sink, 25 prosent av vitamin D og ti prosent av A-vitamin.
på den annen side inneholder ett halvt glass Lactaid melk 10 mg kolesterol, fem prosent av vitamin A, 25 prosent av kalsium og 12. 5 prosent av vitamin D. Dette melk inneholder ikke vitamin C.
Oppsummering
en Lactaid melk inneholder ikke laktose motsetning melk, inneholder Lactaid melk bare laktase enzymer som bryter ned laktose i enkle sukkerarter-. galaktose og glukose
2. Lactaid melk inneholder mer av vitamin D3, som hjelper på kalsium absorpsjon.
tre. Mens fettinnholdet i melk avhenger av type melk, et halvt glass av Lactaid melk inneholder to. 5 g fett.
4. karbohydrat nivå i et glass melk er 11 gm mens det er seks. 5 gm i et halvt glass lactaid melk.
fem. En åtte unse glass melk inneholder 30 prosent av ( Daily Value) Vitamin B -12, 10 prosent av ( Daily Value) sink, 25 prosent av ( Daily Value) Vitamin D og ti prosent av vitamin A. En halv glass Lactaid melk inneholder 10 mg kolesterol, fem prosent av vitamin A, 25 prosent av kalsium og 12. 5 prosent av vitamin D.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------