Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom hvite og gule kakemiks

Baking er en bit av kaken. Men ikke hvis du ikke vet forskjellen mellom to av de mest brukte lett-å- lage kakebunnen blander "den hvite og den gule kake mikser selvfølgelig ville fargen være en død giveaway unødvendig å si, ville det ikke lenger noen rolle om den estetiske verdien av farge ville være den eneste forskjellen ,. basen etter hvert ville bli dekket av ising og pålegg og ville knapt være synlig i enden. det må da være en fornuftig grunn til at de heter slik. Og så undersøker vi nærmere på hva som gjør en hvit kake mix forskjellig fra den gule.
Den gule varianten er en type vanlig kake miks som ikke inneholder noen ekstra smak. Hva gjør det gult er karakteristiske ingredienser nemlig smør og eggeplommer. Enkelte versjoner bruker bare eggeplommer og noen benyttet i hele egg ( som ender opp dominant gul, alle den samme). i sine tidlige år, pulverisert eggeplommer ble brukt. Senere entusiaster foretrakk å bruke ferske råvarer i stedet for å oppnå en mer autentisk og naturlig smak av kake. Pulverisert egg ble fjernet fra kaken mix og retninger på esken foreslått bruk av to ferske egg i stedet. Gul kake mix bruker også en annen type mel som kalles hel hvete bakverk mel. Tradisjonelt er det laget av mel, bakepulver, salt, mykt smør, sukker, egg ( enten hele eller bare eggeplommer ), flytende melk og vanilje ekstrakt. det er normalt bakes ved 370-375 grader ( moderat ovnen ) i 25 til 35 minutter til den er bokstavelig talt spretten. årene, ble mange smaker lagt. Noen av disse er marmor og sjokolade malt, krydder kake mix, men gul kake mix forblir uovertruffen alt fordi den er velsmakende på egen hånd. Det kan gjøre uten mye komplementær ising eller fylling. Rikere smak, ekstra fuktig tekstur, og utsøkt smak, bortsett fra enkel matlaging og ernæring verdi, er de særegne kvaliteter av en gul kake. Disse er i hovedsak tilskrives tillegg av eggeplommer og mykt smør i ingrediensene. eggeplommen komponenten gjør det mer bodied mens smør låsene i smakene som stammer fra andre kremet og duftende ingredienser. Hvit kake mix er også en vanlig kake type. Men bruker det bare eggehviter som sin viktigste bindende ingrediens. Alternativ til ferske eggehviter ville være at i pulverisert form. De fleste bakere, selvfølgelig, foretrekker ferske versjonen å understreke egg unike smak og tekstur. Siden hvit kake mix er mye Barer i forhold til gul, mest anser det viktig at det bør gjøre opp for friskhet og struktur det som det mangler i kroppen og rikdom. motsetning den gule typen, bruker den bare hvetemel. Det er vanligvis laget med mel, nonfat tørr melk, bakepulver, salt, hvitt sukker og fett. For å gjøre en base kake ut av det, er det bakes på 370-375 grader (moderat ovnen varme ) for 25-35 minutter. tydeligere som det er sammenlignet med gul kake mix, viser hvit for å være et bedre valg i matchende kompleks og svært accessorized kaker og desserter. Det er for dette tilfellet at den foretrukne base for cupcakes toppet med sjenerøs krem eller sjokolade og overstrødd med et lag av smaken. I hovedsak basere kaker av den hvite varianten best kompliment flerdelte eller flere nivåer confections.
Oppsummering
1) Gul kake mix bruker hele hvete bakverk mel og eggeplommer eller hele egg. Den hvite variant bruker vanlig mel og bare eggehviter.
2) Base kaker laget fra gul kake mix er rikere, fuktigere og mer fylde sammenlignet med de fra den hvite typen. Til tross for klare og tydelige, hvite kake mix utfyller kompliserte desserter bedre enn den gule varianten.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------