Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom akryl og glass Bonger

Forskjellen mellom akryl og glass bong er materialet og pris. Glass Bonger er dyrere enn akryl seg. Gamle røykere som ikke ønsker å smake noe annet enn weed foretrekker glass Bonger fordi akryl Bonger kan endre smaken av ugress.
på den annen side, har en tendens akryl bong til å være kraftigere enn glass og brytes ikke lett. i forhold til akryl Bonger, glasset Bonger er skjøre og knuselig. er akryl Bonger billigere og enklere å fikse mens glass Bonger er ikke bare dyrt, men umulig å fikse også.
Akryl Bonger er bra for pakking i kofferten og tatt med deg mens du reiser, mens det ikke kan være en god idé å gjøre det samme med glass Bonger. er glass Bonger ikke bærbar som de er lett knuselig. Men glass Bonger gi jevnere røyk sammenlignet med akryl glass Bonger kan også tette godt, men akryl Bonger kan være harde og vanskelig å rengjøre mens glass Bonger er mye lettere å rengjøre
akryl sammenlignet med glass Bonger er en mindreverdig røyking medium men er mer holdbar sammenlignet med glass Bonger. Noen av akryl Bonger ha bollen og ned-stammen laget av metall. Finne mange røykere metall og akryl deler ansvarlige for å endre smaken av ugress. Røyker kan ha for å melke det vanskelig resultatet av som er dårlig for lungene. akryl Bong har også mye drag som hjelpemidler i sløse og brenne mer ugress ineffektivt. En annen ulempe for metallrør er at det blir varmt fort. akryl rør aldri synes å gi samme treffet som glass som de er vanskelige å trekke.
Mange røykere foretrekker glass for sitt utseende og føler. Det er lett å se gjennom glass, for å endre vannet ved behov. Akryl Bonger er vanligvis laget av farget materiale, og det er ikke så god som glass å se gjennom. Tillegg, brudd glass Bonger har heller ingen skjermen og røyker kan inhalere aske også. Ulempen med akryl Bonger er at de avgir skadelige gasser plast. Sammendrag
en. glass Bonger se og føles bra.
2. akryl Bonger blir brukt som en alternativ for glass Bonger.
tre. glass Bonger er dyre og skjøre.
4. Akryl Bonger er holdbare og ikke knuselig.
5. glass Bonger er ikke bra for reiser, mens akryl Bonger kan pakkes i kofferten og tatt langs.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------