Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom adidas superstars 1 og 2

Hva kjente kjendiser som Fergie, Chris Martin, NBA, Jay -Z og Craig David har til felles? Svaret er et par Adidas Superstars. Unektelig, har dette merket av sko transcended tid og trend i hele sitt opphold i fottøy bransjen. Det gjør ikke bare funksjonen ypperlig teknikk passer for basketball, men også utstråler allsidighet og klassisk -ness i form av mote. ikke rart det er en av de beste valgene av kjendiser og kunstnere, uavhengig av deres stil eller sjanger.
Adidas Superstars kan spores tilbake så tidlig som 1969. Det er den lav -top variasjon av Pro Model basketball show, og den første til å ha en all- overlæret og den nye berømte gummi shell tå. med denne karakteristiske element, ble det kjent som 'Shell topper "," shell sko ' eller ' skall tå ". det samme ikoniske design har blitt en stor innflytelse innenfor sneaker markedet. de selges som pannekaker til toppidrettsutøvere og artister. Siden Adidas Superstars talte for navnet, som folk fra show -business betraktet dem et must i antrekk deres. Videre har Adidas Superstars sub- merker med noe forskjell i deres utgitte datoer og design. Dette er Adidas Superstars 1 og 2.
Adidas Superstar jeg var rett og slett den opprinnelige samlingen utgitt i 1969. ? Det skilles i hovedsak for sin gummi skall tå stykke. Videre skoen har også et tynt skinn tunge uten ekstra polstring på innsiden av tungen. Det var en milepæl for sportslig skotøy design som det var første lav topp basketball skoen noensinne introdusert som inneholdt alt overlæret og en gummi tå. På grunn av sin maksimale beskyttelse fordel, var det en må ha for de fleste basketballspillere i både NCAA og NBA. Faktisk ble tre fjerdedeler av NBA -spillere iført Adidas Superstar jeg i løpet av de første årene av sin tilstedeværelse i markedet. Kareem Abdul Jabbar ville være en av de mest bemerkelsesverdige fans av skoene og med all den gratis påtegning ble det å komme seg fra fremtredende utøvere og kunstnere også, Adidas Superstar jeg svevde i 1970. kjent for sin klassiske stil og komfort, gjorde det mulig å være anvendelig ikke bare innenfor basketballbanen, men også på scenen og i gatene. Det ble slitt enten uten blonder og tunga hoven ut, som popularisert av rap -gruppen Run D. M. C, Eller med tykke, fete blonder som vanligvis matchet fargene på den ikoniske tre-stripe detalj. Dessuten Adidas utgitt ulike utgaver av Superstars 1. I 2005 ble de utformet med artist og musikk-inspirerte elementer. I 2007 ble NBA -utgavene introdusert med fargene samsvarer med disse av NBA-lagene. med et bredt utvalg av farger å velge mellom, den Adidas Superstar jeg lett kan bæres av noen til å vise sin personlige stil.
Adidas redefinerte den opprinnelige Superstar sko, produsere Adidas Superstar II. Superstar II tar en ganske retro tilnærming som det bringer tilbake den klassiske basketball stil. Det sysselsetter mer komplekse utskrifter og dristige farger som floral fôr for kvinner sko interiør og sølv metallic eksteriør. en annen add -on ville være silke fôr beregnet for økt komfort. Selv om det beholder den klassiske gummi skallet tå, har den oppgradert sin øvre til full skinn for bedre komfort. Den fulle korn overlæret er både støttende og rivestyrke. Yttersåle har et fiskebein mønster for bedre grep. Del av den nye designen er en tykk polstret tunge for ekstra komfort og støtte, og økt padding rundt hælen forbedrer graden av beskyttelse. med hensyn til estetiske funksjoner, har flere nye utgaver av Superstar II blitt løslatt. Superstar II er tilgjengelig i mer vågale stiler og farger. Noen har tilpasset grafikk eller underliggende innslag. Et eksempel på sin nyeste utgave er Def Jam Records serien Sammendrag:
En Adidas Superstar Collection 1 er den opprinnelige samlingen utgitt i 1969 mellomtiden er den andre en de gjenoppfinnelse. av den opprinnelige.
to. Superstar Collection 1 har en alt-lær øvre og en gummi tå. den andre samlingen har en add -on, en silke fôr for bedre komfort.
tre. Collection 1 har en tynn lær tunge, mens Collection 2 har en tykk polstret tunge.
4. Adidas Superstar Collection 2 har dristigere farger og mer komplekse utskrifter sammenlignet med den første.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------