Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom IPAD og NOOK

Den nyeste Apple-produkt, iPad, kom ut ligner eldre enheter som Kindle og Nook, som fører til spørsmål mellom sine forskjeller og likheter. Den mest grunnleggende forskjellen mellom Nook og iPad er hva slags enhet de er. tross ser ganske lik, er det iPad en multimedia -enhet som du kan bruke til å spille spill, lese dokumenter, se filmer, og en rekke andre aktiviteter. på den annen side, er det Nook primært en e-bok leseren med et par statister på siden.
Programvaren på hver enhet er også ganske forskjellig. iPad kjører iOS som også brukes av iPhone og iPod mens Nook kjører på Android, et operativsystem fra Google som ble primært bygget for å være. brukes med smartphones Apple har eksklusiv kontroll over ios og den kan bare bli funnet på Apple-produkter på den annen side, gir B N Nook programvare til en rekke andre produkter. selv iPad. med iPad, kan du laste ned og installere programvare fra Apple App Store, og dermed øke sine mulige bruksområder. Med Nook, kan du bare laste ned flere e- bøker å lese. IPad bruker en stor berøringsskjerm display, som også dobler som sin enhet. The Nook, som Kindle, bruker en mindre e-ink skjerm som maksimerer batterilevetiden samtidig sterkt redusere øyestress ved langvarig lesing. Det forsterker e-ink skjerm med en mindre stripe av berøringsskjerm i bunnen som du kan bruke til å navigere.
Som med de fleste Apple-produkter, har iPad internt minne og batteri. Du kan ikke erstatte det selv eller beholde reservedeler for lengre turer. Selv om batterilevetiden av iPad er lang, er du fortsatt ganske utsatt for å kjøre ut med Nook, er et SD-kort port leveres for ekstra lagringsplass, og batteriet er byttes av brukeren ,. Ikke at du ville virkelig trenger for å holde reservedeler som det kan vare i over en uke med hver lading
Sammendrag :
en iPad er en tablett multimedia -enhet mens den nook er en e-bok-leser
2. iPad kjører på iOS mens Nook kjører på Android
tre. iPad programvaren er eksklusiv for iPad mens Nook programvare er ikke
4. Du kan installere programmer på iPad, men ikke på Nook
fem. IPad bruker en stor enkelt skjerm mens Nook bruker to typer mindre skjermer
6. IPad har intern minne og batteri mens Nook -er byttes av brukeren
Apple iPad 2 tablet på Amazon
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------