Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom BAGEL og BIALY

Bagel og Bialy er rundstykker. Laget av hvetedeig, både bagel og Bialy ligner på deres utseende og lignende i sine ingredienser. Både Bagel og Bialy anses å ha sin opprinnelse fra Polen.
Bialy er en flat rundstykke som er laget av gluten mel. ingredienser som hakket løk og valmuefrø danner toppen av Bialy. på den annen side er Bagel en brød roll som inneholder malt.
En forskjell som kan sees er at malt i Bagel konverterer til sukker, mens det ikke skjer i Bialy. En annen forskjell som kan sees, er at Bagel inneholder mer mel sammenlignet med Bialy.
En annen stor forskjell som kan sees mellom de to delikatessene er at Bagel inneholder sukker og Bialy leveres uten sukker. på den annen side inneholder Bialy hakkede løk på toppen av det, for ekstra smak.
i utarbeidelsen også er det mye forskjell mellom Bagel og Bialy. Mens Bagel må kokes før det er bakt, kan Bialy bakes rett.
det er veldig lett å skille Bagel og Bialy bare ved å se på det. Bagel har hull i midten mens Bialy ikke har et slikt hull. Stedet for hullet, Bialy bare har en depresjon. Det er i denne depresjon at ingredienser som hakket løk, brødsmuler, hvitløk og valmuefrø er fylt.
når man sammenligner størrelsen, kommer Bialy i et bredt spekter av størrelse i forhold til Bagel. motsetning bagel, Bialy er litt tørr. Bialy er også litt skarp på utenfor i forhold til Bagel. nå snakker av navnene, er Bialy forkortet form av bialystoker Kuchen. Bagel er opprinnelig fra ' Beaugal ', som betyr kausjon eller bue eller ballen.
Oppsummering
en. Bagel inneholder mer mel sammenlignet med Bialy.
2. Bagel inneholder sukker og Bialy kommer uten sukker.
tre. Mens Bagel må være kokt før den er bakt, kan Bialy bakes rett.
4. Bagel har hull i midten mens Bialy ikke har et slikt hull. stedet for hullet, Bialy bare har en depresjon.
fem. Bialy kommer i et bredt spekter av størrelse sammenlignet med bagel.
6. motsetning bagel, er Bialy litt tørr. Bialy er også litt sprø på utsiden i forhold til Bagel.
7. Bialy er den forkortede form av bialystoker Kuchen. Bagel har blitt stammer fra ' Beaugal ', som betyr kausjon eller bue eller ballen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------