Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom øL og VIN

Det har vært en lang kjører debatt om som er bedre alkoholholdig drikke samlet "er det øl eller vin ? Men for å avgjøre svaret på dette spørsmålet må vi spesifisere betydningen av ordet 'bedre'. Likevel begge drikker er gode. Det er sannsynligvis bare et spørsmål om preferanser. Begge kan være brukes i matlaging, og har sine respektive helse bidrag. sine alkohol konsentrasjoner også variere avhengig av hvilken type øl eller vin.
fremst er øl hentet fra korn, som maltwhisky, hvete, mais og selv ris. Humle, faktisk en form for blomst, er også flere komponenter av øl som fungerer som konserveringsmiddel. Tvert imot, er vin også en annen alkoholholdig drikke, tatt fra druer, og spesielt gjæret druesaft.
med hensyn til historie, øl anses å være den eldste form for alkoholholdig drikke rundt. Det eksisterte allerede så tidlig som 9000 f. Kr, i motsetning til vinene 'Choice mye senere utvikling gang i 6000 f. Kr. Derfor sistnevnte er en nyere form for alkoholholdig drikke i forhold til øl.
I forhold til klasse og sosial verdi, har vin vært koblet til en mer veltalende stigma, som det er vanligvis alkohol av valget for formelle anledninger som bryllup, utmerkelser natt, galleri åpninger, baller og lignende. øl er plassert på et nivå langt lavere enn viner, for de har blitt standard drink for massene. Beers sies å tilhøre det som betegnes som vanlig sted, som det ofte drakk i mindre formelle sammenkomster. Ifølge variasjon, ville mange alkoholholdige drikker kommer til å bli enige om at vin er den mest varierte drikken blant de to. Viner generelt smaker bedre, lukter bedre, og har også et bredt spekter av smaker. Motsetning øl som er mer eller mindre den samme, uavhengig av produsent, og regnes som tydelig de samme gamle alkoholholdige drikker hentet fra de vanlige korn, vinene er mye friere i omfang, for det er en overflod av forskjellig flavored viner rundt. Tusenvis av forskjellige drue blander, gjærende variasjoner og unike stiler av smak ekstraksjoner føre til etablering av viner med unike smaker og smaker.
en. Beers er de eldre alkoholholdige drikker i forhold til vin.
to. Beers er spente fra korn, mens vinene er vanligvis tatt av gjærede druer.
3. Beers anses å være mindre formelle drikke enn vin.
4. Viner har flere blander, smaker og smak i forhold til øl.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------