Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom nøtter og bønner

folk lett bli forvirret med de vilkår nøtter, bønner, belgfrukter og frø. Selv om alle disse har sitt eget sett av likheter er det fortsatt noen spennende forskjeller sett mest spesielt med de to første. uten tvil, nøtter og bønner er to matvarer som er rike på protein, derfor disse er to av de beste mat som kan legges til ens vekttap diett diett annen likhet deles av begge er at disse finnes. inne i et skall eller pod. imidlertid er det ting som folk bare innse de overflatiske forskjellene av nøtter og bønner. De vet ikke så mye om de virkelige forskjellene kan sees ved nærmere ettersyn.
En av de subtile forskjellene mellom de to er at en mutter regnes som en frukt. I botanikk, mange snakker om mutteren som en av de vanligste tørre frukter som har en frø, i noen tilfeller to. Når den modnes, stivner den mutteren enda mer men frø er fortsatt ikke festet til sin eggstokk veggen. Ved fullført forfall, nøtter vanligvis ikke åpner seg. De beste eksemplene på nøtter er mandler, pekannøtter, kastanjer og valnøtter blant mange andre. Tvert imot, er en bønne klassifisert som et frø. Egentlig er bønne begrepet brukes for å beskrive frøene tilhører legume eller Fabaceae familie. Dermed bønner er frøene av bønne planter eller de unge pods av de samme plantene. Når plukket, er bønner observert å være mye mykere enn nøtter selv om de kan bli utsatt for en tørkeprosess for å herde dem opp. Noen av de vanligste bønnene er de svarte bønner og smør bønner.
Nøtter og bønner også forskjellig i sine frø antall Nuts har vanligvis bare ett frø selv om de kan ha to som nevnt tidligere. Når det gjelder bønner, kan det være flere frø. Med ordet flere, betyr dette at bønner kan ha så mange som et halvt dusin bønne frø i en pod. Endelig er sanne mutter frø ikke tilkoblet eller klistret til eggstokk veggen. Dette er en klar forskjell ettersom bønner har sine frø knyttet til de pod veggene.
Oppsummering
en. En mutter er en frukt mens en bønne er mer av et frø.
to. En mutter har ett til to frø mens bønner kan ha så mange som et halvt dusin frø.
tre. A mutter er mye vanskeligere enn bønner både inne og ute.
4. En mutter ætt er ikke festet til eggstokk veggen i motsetning til bønne frø som er vedlagt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------