Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom kvarts og granitt benkeplater

Det har vært en konstant debatt om hvilket materiale regnes som den beste benken i dag. For ganske lenge allerede, har granitt vært snakk på byen, og det har blitt så populært at nesten alle moderne countertops er laget av en. det har blitt en slags standard for en holdbar og moderne finish. Men i det siste, er argumentet fremdeles fortsetter. Lukking av denne saken kan bare gjøres ved å snakke om hjertet av saken " og at analyserer forskjellene mellom disse to holdbare materialer.
av natur, er kvarts en mindre porøst materiale enn granitt. Som et resultat, er det liten eller mindre sjanse for vann og andre næringsmidler materialer for å gå inne i selve overflaten. Når disse uønskede stuffs trenge overflaten av countertop, de lett blir fanget som tyder på noe annet, men krysskontaminering og infeksjon. Dermed kvarts countertops er mer motstandsdyktige mot bakterier og flekker.
Selv om begge materialene regnes som to av de mest holdbare overflater, er en kvarts countertop anses som mer holdbart materiale fordi det synes å være andre til diamant når vi snakker om ripefasthet og stabilitet. Hvis diamant er vurdert på 10, er kvarts rangert 7. Granitt er rangert langt mindre fordi holdbare sammensetning er sammenlignbar med bare ca 50 % kvarts, mens i kvarts countertops materialet ofte blir skapt fra mer enn 90 % ren kvarts.
Estetisk, er granitt den klare vinneren. Selv kvarts kan være konstruert slik som å hente ut et bredt spekter av farger, er granitt uten tvil poserer med de beste naturlige farger mønstre og formasjoner. de solide farger i kvarts kan se for fancy og urealistisk for mange observatører, fordi fargen er nesten alltid for uniform. Med hensyn til tetting, må du forsegle granitt innimellom la oss si årlig. For kvarts countertops men det er ikke nødvendig å gjøre slikt. I denne forbindelse, kvarts countertops er også mye lettere å. satt opp ulikt granitt
Selv om både granitt og kvarts forekommer naturlig, har de fortsatt ulike på følgende aspekter:
1 kvarts er en mindre porøs overflate (material ) sammenlignet med granitt. det er derfor det er mer motstandsdyktig mot flekker og bakterier.
to. kvarts er et mer holdbart materiale i forhold til granitt.
tre. Granite har intrikate farger mønstre som gjør det til en vakrere overflate enn de fleste kvarts countertops.
4. Quartz countertops trenger ikke være forseglet mens du ideelt trenger å forsegle din granitt overflaten minst en gang i året.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------