Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom iphone og vintersolverv

Med den aller siste utgaven av iPhone4, har mange mennesker blitt lurer på hvordan denne nye rendition fra Apple sammenligner til de andre telefonene i markedet. La oss sammenligne den Solstice fra Samsung. det første du ville legge merke til er den større skjerm, med en halv tomme, på iPhone4 skjermen er ikke bare større ,. det er også mer detaljert som den har en oppløsning på 640x960 i forhold til 240x400 av Solstice.
som vi vet, den nyeste iPhone -modellene kommer i versjoner med 16 GB eller 32 GB internt minne, som er mye høyere enn den usle 189MB som du ville finne på Solstice. Et punkt går til Solstice men for å ha et microSD -kort slot hvor du kan sette inn opptil 16 GB minne. Dette gjør minnet på Solstice nesten ubegrenset mens du står fast med hva iPhone har.
en annen kul funksjon i iPhone4 er WiFi, som har blitt oppgradert til 802. 11n. Det Solstice mangler WiFi, og du er i utgangspunktet avhengig av de rolige og lite pålitelig 3G-nettverk. du bør også oppmerksom på at iPhone4 er i stand til å nå 7. 2Mbps på HSPA mens Solstice er bare i stand til å nå tre. 6 Mbps.
Hvis du er ute etter en god kameratelefon, har iPhone4 upped kvaliteten på kameraet sitt til en fantastisk 5 megapiksler oppløsning. Knowing Apple, bør dette kameraet ta gode kvalitetsbilder gitt at det er nok belysningen. The Solstice derimot, er fortsatt stuck med en antikvert 2 megapiksel kamera.
Endelig er den iPhone4 lastet med sensorer som registrerer hvordan du holder og beveger telefonen og reagerer automatisk. den fullstendige listen inneholder en akselerometer for automatisk rotering, en gyro å oppdage bevegelse, og en nærhet sensor for å slå av berøringsskjermen når du holder telefonen mot øret. Ut av de tre, er Solstice bare utstyrt med en bevegelsessensor Sammendrag:
1. iPhone4 har en større og bedre skjerm i forhold til Solstice
2. iPhone4 har større internt minne, men tillater ikke for utvidelse som Solstice gjør
tre. den iPhone4 er utstyrt med WiFi mens solvervene er ikke
4. kameraet på iPhone 4 er bedre enn på at på Solstice
fem. den iPhone4 er lastet med sensorer mens Solstice bare har one
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------