Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom iPhone og iPhone klone

Det er sant, er imitasjon faktisk den beste form for smiger.
Det faktum at iPhone er den mest imiterte smarttelefon på markedet bare taler om sin popularitet og anerkjennelse.
Det er faktisk utallige iPhone knock offs, eller skal vi si, kloner selvfølgelig kan de aldri virkelig og helt kopiere Apples flaggskip Mange av dem faktisk kommer til kort i ulike aspekter. og mange av disse iPhone kloner, også kalt iClones, er funnet å være buggy.
lider av noen form for feil, enten programvare eller maskinvare, er en vanlig iPhone klone ulempe.
Unødvendig å si, disse klonene er rimeligere. Andre enheter kan også komme utrolig billig at det er nesten for godt til å være sant før man kjøper og bruker det. iPhone kloner vanligvis kopiere berøringsskjerm, den generelle elegant design, og noen grunnleggende programmenes vanligvis de tingene som gjorde iPhone innovative og ikoniske, Men det er også mange funksjoner eller programmer som blir utelatt noen av dem er avgjørende for bestemte brukere.
vanligvis ikke kloner som er mindre enn $ 150 inkluderer ikke Java, en funksjon for å tillate brukere å installere andre programmer.
Oftere enn ikke, er iPhone kloner laget av kinesiske industribedrifter. noen kloner er legitime og mange brukere er fornøyd med funksjonen til pris forholdet. noen sverger at dette gir en mer bang for buck sin siden den virkelige iPhone vil koste betydelig mer. noen vil kanskje si at man bare betaler for mye for merkenavnet eller en betaler for mye for funksjoner som man ikke vil bruke. Man kan spørre, hva gjorde disse enhetene billigere. Selvfølgelig, bruker den samme teknologien, men forskjellen i pris er altfor fristende. Er det virkelig verdt det?
Store som de kan vises, iPhone kloner er laget av materialer som har mindre kvalitet, enten i holdbarhet eller utholdenhet. andre, er disse iPhone kloner ikke utsettes for strenge kvalitetskontroller. med den originale, får en forsikring om kvalitetskontroll og overlegen materialkvalitet. Kanskje er dette merkenavnet som forbrukerne betaler for.
å sette ting kort, kjøpe iPhone kloner regnes som en risiko. Man kan få gode slitesterke seg, men det er også en stor sjanse for at en ender opp med en buggy spinkel enhet.
Oppsummering :
en iPhone er produsert av Apple, mens kloner er laget av ulike produsenter
to iPhone kloner er vanligvis buggy og normalt er laget av materialer med dårligere kvalitet.
3 iPhone kloner er vesentlig billigere enn den reelle iPhone
4 iPhone kloner mangler noen av de funksjoner og programmer som de ekte kan gi.
fem. I motsetning til de opprinnelige seg, er iPhone kloner ikke utsettes for strenge kvalitetskontrollen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------