Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Canon EOS 5D Mark II og Nikon D700

Canon EOS 5D Mark II og Nikon D700 er profesjonelle DSLR -kameraer som tjener den høye enden av kameraet markedet. Den viktigste og mest merkbar forskjell mellom de to er i sine respektive sensorer. D700 har mer tradisjonell 12 megapiksel sensor, mens 5D Mark II har en overdreven 21 megapiksel sensor. Selv om den ekstremt høye oppløsningen kan være nyttig når du gjør store utskrifter, som billboard stor, det er egentlig ikke praktisk for de fleste bruksområder. Tar bilder med 5D Mark II med full oppløsning vil også raskt fylle minnekort som filstørrelser kan være ganske stor.
En annen ting at 5D Mark har over D700 er dens evne til å skyte full HD video. D700 er ikke i stand til å skyte video i det hele tatt HD- videoopptak på en DSLR kan virke som en nyhet, men 5D Mark II har vist at evnen til å skyte video er ikke halvparten bakt det har vært brukes til å utelukkende skyte en episode av den amerikanske suksesserien House, bare for å bevise at den kan konkurrere med ordinære videokameraer.
Til tross for at skyggen i nye funksjoner, gjør D700 har noen fine punkter som fotografer kan sette pris på. D700 er i stand til å skyte kontinuerlig ved 5 bilder per sekund eller opptil 8 bps med bruk av en valgfri grep. på den annen side er 5D Mark II bare i stand til å skyte på en ussel 3 5 bps raskere serieopptak er en stor fordel i aksjon fotografering en annen positiv side ved D700 er dens evne til å bruke DX-objektiver i crop mode. Dette gir D700 bruker en mye variert utvalg når det kommer til linser. Den 5D Mark II ikke er i stand til å bruke EF -S-objektiver av ethvert slag og brukere er ganske mye begrenset til EF-objektiver. D700 er også utstyrt med en innebygd blitz som kan hjelpe når du trenger en. litt mer lys i bildet ditt EOS 5D Mark II mangler en innebygd blits, noe som tvinger brukerne til å bringe en ekstern blits eller å gi slipp flash helt Summary :
en. den 5D Mark II er utstyrt med en 21 megapiksel sensor mens D700 bare har en 12 megapiksel sensor
to. den 5D Mark II er i stand til å spille 1080p video mens D700 er ikke
3. Den 5D Mark II er tregere til å skyte kontinuerlig stillbilder i forhold til D700
4. Den 5D Mark II er ikke i stand til å arbeide EF -S-objektiver, mens D700 kan bruke DX-objektiver
fem. den 5D Mark II har ikke en innebygd blits, mens D700 gjør
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------