Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom stål og rustfritt stål

Steel er et element som har jern, karbon og noen andre andelene av elementer i den. Rustfritt stål er laget ved hjelp av minst 10. 5 % av krom, som gjør stål rustfritt. det er mange urenheter som finnes i jern, for eksempel silisium, fosfor, svovel og mangan, og under prosessen med å lage stål, blir alle disse urenheter fjernes. forskjellen mellom stål og rustfritt stål er at under prosessen med å lage stål i rustfritt stål, krom, nikkel, nitrogen og molybden er lagt for å gjøre rustfritt stål. Rustfritt stål er motstandsdyktig mot korrosjon, og stål er utsatt for flekker og rust. Rustfritt stål ruster ikke eller korrodere lett.
Hvis vi sammenligner styrken i både stål og rustfritt stål, skal vi overse den generelle misforståelse at man er sterkere enn den andre. rustfritt stål har lavt karboninnhold som ikke kan herdet, og vanlig stål er litt sterkere enn grad 2 stål, og samtidig er det vesentlig svakere hvis forhold i gjelder hardhet. Hvis vi ønsker å finne ut forskjellen mellom de magnetiske egenskapene til begge elementene, ser vi at rustfritt stål er vanligvis magnetisk. Noen av de typer rustfritt stål er magnetiske, bortsett Series 3xx og 4xx. En slik type rustfritt stål er billigere, og normalt ikke har noen tillegg av nikkel. sammenlignet med rustfritt stål, er stål magnetisk.
Steel har forskjellige typer å klassifisere sine karbon innhold, for eksempel høy karbon, medium karbon og lavkarbon. rustfritt stål har flere typer også, og dets typer klassifiseres av sine mikro-strukturer, for eksempel austenittisk rustfritt stål, ferrittisk rustfritt stål, martensitic rustfritt stål og Duplex rustfritt stål. Stål brukes til dør, skjærende verktøy, plater og strukturelle former, sveising og verktøy. Rustfritt stål brukes primært for sin anti- korrosivt element, som det har blitt utviklet for å motstå en rekke korrosive miljøer. Det sikrer arbeidshus sikkerhet, lengre levetid levetid og hygieniske matlaging overflater. Det er allsidig, har mindre vedlikeholdskostnader, og har en svært høy skrapverdi på avvikling. det er mulig å smelte ned og resirkulere, og det er økologisk trygt og jord-vennlig. De nesten seksti grader av rustfritt stål varierer avhengig av deres grad av magnetisme, prosentandelen av krom, og andelen av de andre elementene. I stål materiale, karbon og andre elementer fungere som en hardere agent. Hardhet er elastisitet, formbarhet og strekkfastheten til stål styres av varierende mengder av legering, og deres fordeling i stål. for økt hardhet og styrke, blir mer karbon innhold som er lagt. dag, folk vanligvis vurdere jern-og stålindustrien som det samme, men historisk sett var de separate produkter.
Oppsummering : en Skille urenheter fra jern produserer stål, og legge ulike elementer produserer rustfritt stål
2 Steel er magnetisk, og rustfritt stål er magnetisk, bortsett fra noen. graderinger av rustfritt stål som er magnetisk.
3. den karboninnhold som høy, middels og lav klassifiserer stål.
4. Det finnes fire typer rustfritt stål, og nesten seksti karakterene er tilgjengelig.
fem. rustfritt stål er ikke etsende og jord-vennlig, og stål er utsatt for flekker og rust.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------