Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom aluminium og plastbåter

Sammenligningen mellom aluminium og glassfiber båter er en gammel kamp av glassfiber kontra aluminium. Båt-byggemateriale, hvis sammenlignes på vegne av ytelse og verdi, så aluminiumsbåter er billigere og plastbåter er dyrere. aluminiumsbåter ding hvis de treffer en hard gjenstand, og ville være vanskelig å reparere i noen tilfeller, mens plastbåter er sterk og fleksibel. aluminium kan sveises, og glassfiber kan ikke, som gjør aluminiumsbåter lettere å reparere.
Moderne plastbåter kommet med flotasjon skum, og ikke bruke noe tre i sin konstruksjon. De er jevn i vann, og flyter lett. Et glassfiberskrog er skjør, og en omvendt-nen skrog tvinger vannet til å sprøyte til hver side ved å skjære gjennom den. skrog av aluminium er rektangulær i formen, og ploger gjennom vann i stedet for å skjære gjennom det. det kan være vanskelig å reparere.
plastbåter kan sprekke, og aluminiumsbåter kan bøyes. CSF kan støpes, mens aluminium ikke kan formes, men bare sveiset inn i noen form. Plastbåter er mindre bråkete, og gi solid kjøring, mens aluminiumsbåter produsere en høy lyd med skroget deres. Aluminium, dersom skrapet, kan repareres enkelt, men glassfiber er vanskeligere hvis de er skadet eller ripete. Plastbåter er korrosjonsbestandig, mens aluminiumsbåter ikke kan være i stand til å motstå korrosjon i saltvann hvis ikke skikkelig vedlikeholdt og forseglet. er plastbåter fleksible, mens aluminiumsbåter bøye, og de nagler kan lekke.
nesten alle glassfiber båter kan lagre opptil 60 liter gass i den innebygde gasstanken i kjølsvinet området under gulvet. Mens aluminiumsbåter har et skall typen design, uten rikelig plass for oppbevaring, så den ekstra drivstoff kan være i veien mesteparten av tiden. Hvis du skal fiske i små innsjøer eller elver, kan aluminium være det beste valget, men hvis du planlegger å gå til større innsjøer og hav, er glassfiber et must. CSF en aluminium tåler ekstreme værforhold.
en annen stor forskjell vi kan finne er i design, sitteplasser og lagringskapasitet. plastbåter vil være mer romslig, med komfortable sitteplasser og god lagringsplass, sammenlignet med aluminium. Aluminiumsbåter er bra for lang levetid, og fortsatt i god stand i lang tid, i motsetning til glassfiber. Aluminiumsbåter er ikke bare populært, men standard båt byggemateriale for produksjon av luksusbåter. Aluminiumsbåter er lette, med mer fart, og er slitasjebestandig. CSF er sprø av natur, slik at de kan sprekke hvis du ønsker å endre båten inn i en skrog, mens aluminiumsbåter kan bare bulke litt. plastbåt materiale består av petroleum-baserte kjemikalier, og er brennbart, mens aluminium er vanligvis brannsikker.
Oppsummering :
en Aluminiumsbåter er lette, og vanligvis brannsikre
to plastbåter er produsert med oljebaserte kjemikalier, og er brennbart.
3. Aluminiumsbåter er billigere enn plastbåter.
4. plastbåter kan sprekke eller brekke, og aluminium kan bøye og bulke.
5. Aluminiumsbåter ha en bråkete skrog som pløyer gjennom vannet, mens glassfiber båter har en skjør skroget som skjærer gjennom vannet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------