Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom aluminium og glassfiber stiger

I de eldre dager ble tre og bambus stiger brukt, men i denne moderne verden, har aluminium og glassfiber stiger komme inn på scenen. Aluminium og glassfiber stiger har sine egne fordeler og ulemper.
Når man sammenligner aluminium og glassfiber stiger, er en av de viktigste forskjellene som kan bli lagt merke til deres styrke sammenlignet med aluminium stiger, de glassfiber stiger er veldig sterk den gjør. ikke bety at aluminium stiger er ikke sterk, men styrken er avhengig av karakteren av materialet som brukes. En aluminium stige med en lav karakter kan bøyes lett. Sammenlignet med aluminium stiger, kunne glassfiber stiger sprekke.
En annen merkbar forskjell er med hensyn til motstand mot værforhold. Motsetning til aluminium stiger, de glassfiber stiger er mer motstandsdyktig mot værforhold.
Det kan også sees som glassfiber stiger er resistente mot elektrisitet. Som glassfiber ikke leder strøm som aluminium, disse stiger brukes mer når du arbeider rundt kraftledninger.
En annen forskjell som kan sees mellom glassfiber stiger og aluminium stiger er at de tidligere de er mer flammehemmende.
Når man snakker om varme, aluminium stiger lede varme, mens glassfiber stiger ikke. Når de utsettes for varme, aluminium stiger mister sin styrke, og det kan bli vanskelig å bruke stigen i en behagelig måte. på den annen side, trenger glassfiber stiger ikke svekke under varme.
En av fordelene med aluminium stiger over glassfiber stiger er at aluminium de er lettere. Aluminium stiger kan bli fraktet til et sted med letthet Som glassfiber stiger er tyngre, kan de ikke brukes så lenge skyvestiger Videre glassfiber stiger komme med en høyere pris enn aluminium stiger Summary. :
1. glassfiber stiger komme med en høyere pris enn aluminium stiger.
to. sammenlignet med aluminium stiger, de glassfiber stiger er veldig sterk.
3. motsetning til aluminium stiger, glassfiber stiger er mer motstandsdyktig mot værforhold.
4. CSF leder ikke strøm som aluminium, og så disse stiger brukes mer når du arbeider rundt kraftledninger.
fem. Glassfiber stiger er mer flammehemmende enn aluminium leidere.
6. sammenlignet med glassfiber stiger, aluminium stiger er lettere.
7. Når det utsettes for varme, aluminium stiger mister sin styrke, og det kan bli vanskelig å bruke stigen i en behagelig måte. på den annen side, trenger glassfiber stiger ikke svekke under varme.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------