Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom STåL og KOBBER

Steel er en metall -legering, mens kobber forekommer naturlig, som en av de få metallene som finnes som et element i sin naturlige form i verden Steel består av jern og varierende mengder karbon. på den annen side, er kobber en kjemisk element med symbolet Cu, og atomnummer 29. stål legering består av to eller flere elementer, og den inneholder jern og karbon, eller andre metaller. forskjellen mellom stål og kobber er bakteriell korrosjon. kobber er motstandsdyktig mot korrosjon i underjordiske omgivelser, og stål kan ruste. Kobber vil korrodere i fuktig luft, sakte, og mørkner danner et lag med kobberoksid. Stål, med mer karbon og jern i det, vil også ruste i fuktig luft. Kobber er en høy dirigent, og veldig populær for termisk og elektrisk ledningsevne. Steel er også en god dirigent, men kobber er ledningsevnen er mange ganger høyere enn stål.
kobber er et formbart metall, og rent kobber er myk, formbare, magnetisk og ikke-gnister, mens stål er magnetiske, og noen av dens former kan bli manipulert til å gjøre en rekke figurer og former. Kobber er en bestanddel av ulike metallegeringer, og stål er i seg selv en legering. Felles bruk av kobber er i militære applikasjoner, våpen, elektriske ledninger, VVS og oppvarming, rør, kjøkkenutstyr og for mynter. Steel er en konstruksjon materiale, og for det meste brukt til å lage stålkonstruksjoner, stål dører og håndtak, spiker og bolter, biler, rammer, møbler, servise og bestikk. den biologiske rolle kobber er at menneskekroppen inneholder ca 1. 4-2. 1 mg per kg kroppsvekt. En kobber mangel eller en opphopning i kroppen både kan ofte produsere sykdommer. Det er også funnet i ulike enzymer. Kobber toksisitet kan også oppstå hvis kobber kokekar er korrodert. Stål, når legert med krom eller annen metaller, brukes også for kirurgiske implantater, slik som metall i en metall hofteoperasjon, og tannimplantater. Det er også brukt som bordflater og kjøkken tilbehør på grunn av dens hygieniske egenskaper. stål er sterkere enn kobber og kan bære mer tretthet. Kobber er seigt, og kan kobles til tynne, sterke og fine ledninger.
Diverse farer vedrørende noen av kobber programmer er at de ikke er brannsikker, kan de flekker klær, og elementer vasket i vann kan korrodere. Stål er tyngre, og dets formbarhet varierer sterkt. Copper og stål har både blitt brukt i mynter. Steel skapt i 1943 av den amerikanske regjeringen var en katastrofe, mens kobber er fortsatt under bruk av mange land som United State of America, europeiske stater, New Zealand, Australia og Storbritannia. Kobber er bakteriedrepende og har sin egen unike naturlige farge.
Oppsummering : en Copper eksisterer naturlig, ettersom det er et element, mens stål er en legering
2 Stål er sterkere og tyngre enn kobber, og begge kan. korrodere i et fuktig miljø.
tre. Kobber er mye brukt til militære, elektro, kirurgisk, kabling og rør applikasjoner, mens stål brukes til bygningskonstruksjoner, dører og mange andre næringer som biler.
4. Steel brukes ikke for coining, mens kobber i mynter er fortsatt i bruk av mange land rundt om i verden.
fem. duktilitet varierer mye i stål sammenlignet med kobber, som er et formbart, formbare, magnetisk, og ikke- gnistdannende metall.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------