Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom BETONG og TRE

Når det gjelder konstruksjon, slep materialer ofte kommer på plass og disse er tre og betong. Ingeniører og utbyggere allerede har tydet hvilket materiale er best for en bestemt bruk. Likevel, ingen av hver anses å være best i alle ledd. tre kan være bedre i en gitt situasjon, mens betong kan være ideell for en annen. Men for ikke- ingeniører, som ønsker å vite forskjellen mellom betong og tre, les videre.
Wood er organisk. det er cellene i treverket som gjør det levende. «De fleste skog har brun farge som varierer fra lys til mørk tone brun selv om noen tresorter lysere i den grad for å gi det en kjøttfull hvit farge. Wood er egentlig en samling av cellulose, hvis fibrene er veldig mye gjort kompakt. denne egenskapen gjør det motstå ytre krefter og komprimering. i levende tilstand, er tre del av treet stilken eller stammen som brukes som en passasje for næringsstoffer og vann som kommer fra røttene opp til bladene.
Wood, bortsett fra bygging, kan også brukes til andre viktige formål som for eksempel : å gi drivstoff, emballasje, og selv for papir. Tre eller trær vokser ved å utvide fra stammen. Og så, det øker i diameter og produsere flere årringer som er sagt å kunne fortelle en alder av selve treet.
Tre kan også hører til de to store klasser. Andelen kjerneved er hjertet av treet. Det er den indre veden som anses å være eldre. de fleste eksperter også kaller denne delen som den døde veden, men andre kommer til å være uenige, fordi det kan fortsatt bli utsatt for visse forfallet organismer. yteved, tvert imot, er den ytre delen og anses å være den yngre skogen. Dette er en hovedansvarlig for å gjennomføre treets næringsstoffer. I tillegg kan tre også bli klassifisert som enten hard eller myk. Wood fra eiketrær er et hardt tre, mens de fra furutrærne er myke. men disse navnene ikke korrelerer akkurat at hvis en tre kalles vanskelig da det er tøffere enn de myke dem. Det er fordi noen myke tresorter er faktisk tøffere enn harde tresorter. Motsatt er betong laget av sement og andre byggevarer som tilslag (knust stein eller steiner ), vann og sand blant andre. Den konkrete materialet, i motsetning til tre, stivner etter vann har vært blandet, og etter den gjennomgikk hydration prosessen. Denne prosessen involverer vann binde byggevarer helt å stramme den opp som en helhet. Sluttresultatet er en meget. solid gråaktig materiale som tåler press og andre krefter i dag, betong i hovedsak brukes til bygging det er uten tvil den mest brukte byggemateriale i verden i dag ,. ikke å nevne det er mennesket-laget.
en. Betong er et menneskeskapt materiale mens tre er organisk.
To. Betong herder etter en hydrering prosess mens tre er praktisk talt et hardt materiale til å begynne med.
3. Wood er utsatt for vreden av råtnende organismer som termitter i motsetning til betong.
4. Wood er vanligvis brun i fargen, mens betong synes å være gråaktig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------