Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Nikon D90 og D300

Nikon D90 er en rimelig speilreflekskamera som kommer ganske nær den mye dyrere D300, som også er fra Nikon. Det er forskjeller mellom de to som er en del av Bakgrunnen for lavere pris, og kan eller ikke kan være et problem med brukeren. En stor forskjell mellom de to er det materialet som brukes i kroppen. D90 er laget av en polykarbonat materiale, mens D300 bruker en magnesiumlegering, noe som er både holdbart og lys. D300 kan ta litt mer av en juling enn D90.
D300 har en kant etter at bildet er tatt, som brukeren har mulighet til å ansette 14- bits bildeprosessering ,. i motsetning til D90, som bare er i stand til 12- bits bildebehandling Når ansatt, mer av dataene blir oppbevart mens bildet blir behandlet, noe som resulterer i en samlet bedre utgang bilde. en annen viktig forskjell mellom de to, kan det være en clincher for noen brukere, er det serieopptak modus. D90 er bare i stand til å oppnå fire. 5 bilder per sekund ved hjelp av denne modusen, mens D300 kan gjøre 6 bilder per sekund. Dette kan også heves til 8 bilder per sekund ved hjelp av en MB- D10 batterigrep.
D90 og D300 forskjellig i type minne som de aksepterer. Likhet med de fleste digitale speilreflekskameraer på midten og høye enden av markedet, bruker D300 CompactFlash hukommelse på grunn av sin raske skrivehastighet som bidrar til kameraets ytelse. D90 bruker SD-minnekort, som du er mer sannsynlig å finne i pek og skyt -kameraer. SD minnekort er ganske billig og lett å komme med, noe som gjør dem et godt valg for nybegynnere som er enda å mestre kunsten av fotografering.
Som en mye nyere kamera, har D90 noen bildebehandlings funksjoner som du ikke finner i D300. Disse inkluderer " filtereffekter ", " Distortion Control", " Rask retusjering ", og noen få andre Sammendrag :
en D90 har en polykarbonat kropp, mens D300 kroppen er laget av en magnesiumlegering
2 D90 kan. bare gjøre 12- bits bildebehandling, mens D300 er i stand til 14- bits bildebehandling.
tre. D90 kan skyte kontinuerlig i fire. 5 fps, mens D300 kan gjøre 6fps, eller til og med 8 bilder per sekund.
4. D90 støtter SD-minnekort, mens D300 bruker CompactFlash-minnekort.
fem. D90 tilbyr flere bildebehandlingsprogrammer alternativer i forhold til D300.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------