Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom sylteagurker og pickles

En sylteagurk er en frukt som har lignende bestanddeler til en agurk i form av ernæringsmessig innhold. Hovedsakelig i Nord-Amerika, sylteagurker se den unge agurk som er syltet, vanligvis måler ca 1-3 inches lang. ordet er avledet fra det nederlandske ordet " gurkkiin ', mens' pickel 'er det nederlandske ordet for sylteagurk. Både agurker tilhører samme« cucumis sativus ", men er fra forskjellige sorten grupper.
sylteagurker er vanligvis plukket når de har vokst til en lengde på 3 inches. De vil da være syltet i bokser som inneholder eddik eller saltlake. I Nord -Amerika, en pickle, eller syltet agurk, er en som har stått til gjæring i saltlake eller eddik for et gitt tidsrom. Pickles kan også gjøres gjennom prosessen souring ved lakto-gjæring. Vanligvis er unge agurker nedsenket i en krukke, eller keramiske fartøy, fylt med kokt vann som er avkjølt, og dekket med en ikke lufttett lokk, eller klut som er festet med en gummistrikk. Krydder kan legges til, og deretter innholdet lagres i flere dager eller uker avhengig av temperatur eller smak. For en sterkere og mer sur smak, kan mer salt tilsettes. Agurker syltede med eddik kan holdes lenger enn de syltet med vann.
Gradene sylteagurk er vanligvis plukket på en. 5 inches på de fleste, fordi hvis den vokser seg større enn det, vil det danne en bitter, ubehagelig smak. Dette vestindiske sylteagurk ble introdusert til Vestindia fra sin opprinnelige område, Vest-Afrika. Selv om sylteagurker er generelt mer crispy enn dill pickles, noen opplever at å legge pepperrot til West Indian sylteagurk øker sin skarphet. Sylteagurk, er samt pickling agurker, vanligvis tas som condiment grønnsaker. Utgangspunktet er disse brukes til å lage sauser som vanligvis følger med hovedrettene, og er ikke spist for næring, men heller bare for smaken. Mange sauser, mustards, relishes og sylteagurk regnes som krydder. meste, er sylteagurker spist med burgere.
sylteagurker kan gjøres søtere ved å legge litt sukker til eddik eller saltlake. Selv Dill pickles ( smaksatt med dill stengler ) er typisk surt. Urter, for eksempel rosmarin, estragon og noen ganger sennepsfrø, kan brukes til å smakssette sylteagurker
Oppsummering :
En sylteagurker er en mindre type agurk som har vært syltet, mens pickles er agurker som har vært syltet i saltlake eller eddik.
to. sylteagurker er pickles, mens pickles er ikke sylteagurker, kan de bare bli pickling agurker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------