Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom iPhone og Palm Pre

Mange mennesker i dag er i ferd med å kjøpe de kuleste gadgets rundt, uten vier oppmerksomhet til hva hver enhet har å tilby. I aspektet av mobil tilkobling og media, to navnene er i en konstant kamp. Disse mobile enhetene er iPhone og Palm Pre. for å gjøre det klokeste valget mulig, må du først vite hvordan hver enhet er forskjellig. Nedenfor er en artikkel som sammenligner de funksjoner av de to enhetene :
fremst er iPhone en stolt produkt av Apple, mens Palm Pre er fra Palm Incorporated. Begge enheter har dimensjoner som er nesten det samme, selv om Palm Pre er litt tykkere enn iPhone. Palm har et fullt QWERTY tastatur, mens sistnevnte har et software berøringsskjerm tastatur som kan enten bli lansert i stående eller liggende modus.
med hensyn til søkemulighetene, Palm Pre virkelig ser ut til å ha overtaket med sin såkalte universell søkefunksjoner, kan denne enheten søke nesten hva som helst, ved hjelp av ett søk bar. iPhone har ikke en slik funksjon, selv om dens nyere modeller kan skryte av fancy statister som Spotlight, som gjør enestående søkemuligheter, blant mange andre programmer installert.
Selv Palm har utarbeidet en multi -tasking funksjon blant sin serie av programmer, har iPhone avvist denne funksjonen, ettersom det hevdet at det er en sløsing med strøm fra batteriet. den nyeste iPhone -versjonene begrense denne funksjonaliteten med begrensede applikasjoner. det uttales at programmer som kjører i bakgrunnen, eller drift samtidig, bare droppe energieffektivitet med mer enn 75 % når det gjelder fotografering, har Palm Pres en 3 MP kamera, mens iPhone. 2. 0 har bare en mager 2 MP kamera. Palm Enheten leveres også med en LED-blitsen evne. Er imidlertid ikke denne funksjonen en definitiv slutt, siden begge produkter kan enkelt oppgradere sine egne respektive kameraer, i sine nye utgivelser. I denne forbindelse, iPhone 3G S har nå den samme 3 MP kamera, med en videoinnspilling funksjon.
i tekstredigering, begge enhetene synes å ha sin egen arsenal. The Palm Pre kan enkelt lage en kopi og lim av tekstene skrevet, mens de eldre iPhones ikke støtter en slik evne. Likevel er det godt å høre at nyere iPhone 3. 0 har sin egen unike copy-paste funksjon, som kan selv angre feilaktige tekster med bare en liten
De viktigste forskjellene mellom Palm Pre og iPhone er i en oppsummering under " Shake ". :
1. The Palm Pre, fra Palm Inc, har en universell søkefunksjon, mens iPhone har fra Apple Inc. Spotlight søk.
2. Palm Pre har et fullt QWERTY tastatur, mens iPhone har bare en software tastatur.
tre. The Palm Pre har en 3 MP kamera med LED-blits, mens den nyere iPhone 3G S har også en 3 MP kamera, og mulighet for videoopptak i tillegg.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------