Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom hund clippers og menneskelige clippers

Er du glad i pelsstell håret ditt ? Hva med kjæledyret ditt hår ? Hvis du er ivrig nok, må du betale nøye hensyn til de verktøyene som du har tenkt å bruke i pleie både menneskelig hår og dyrehår. Spesielt hos hunder, er du ikke oppfordres til å bruke et vanlig hårstrå skjærende verktøy. dyr, inkludert hunder, krever en mer spesialisert sett av grooming verktøy for dette formålet
i form av å klippe hår, kan man bruke enten de menneskelige hårklippere, eller dyr /hund hårklippemaskiner. Disse verktøyene er ikke det samme, som saksen og barberblader bare klippe korte overflate hår. Er Clippers kjent av noen som trimmere. På et fjernt blikk, kan både mennesker og hund clippers ser det samme, men de er veldig annerledes i forhold til deres spesifikke egenskaper.
Human hårklippere er det du vanligvis ser i barbershop. Disse clippers er ikke lenger den manuelt drevet verktøy, men motoren eller elektriske klippemaskiner. noen av de mest populære menneskelige hårklipperen produsenter er Conair og Andis.
Det er ikke tilrådelig å bruke menneskelige clippers for trimming hundens hår, fordi bladet tennene er vanligvis arrangert nærmere hverandre, i motsetning til hunden clippers. Dette kan resultere i jamming av verktøyet, forårsaker noe form av ubehag til kjæledyret ditt. Spesielt i tett belagt hunderaser, menneskelige clippers mangler fart til Pas gjennom mesteparten av veldig tykt hår. Derfor er menneskelige clippers bare ment til å kutte ned lysere hår, som motsetning til tyngre håret i de fleste hårete hunder. For hunder, er det klokest å bruke spesialdesignede hunden clippers, fordi disse verktøyene er laget av tyngre metall, og er relativt skarpere enn vanlige menneskelige clippers. Det er på grunn av dette faktum, at hunden clippers er blitt dyrere enn de clippers som folk faktisk bruker for grooming.
den generelle utformingen av bladene varierer også mellom de menneskelige og hund clippers. for sistnevnte er de designet for å ha makt til å flytte over tykt hår. Spesielt i elektriske hund clippers, vil verktøyet ikke stoppe, selv når den står overfor en tykk klump med hår. Det er ideell, flere kniver for hund clippers, med varierte blad lengder, i motsetning til den menneskelige motstykke, hvor bladene er vanligvis kort. Kortere blader bare bety at det ikke kan trenge sammenfiltrede hår.
1. Human hårklippere er tradisjonelt brukt for mennesker og blir ofte sett på barbershops, mens, hund clippers er åpenbart bygget eller laget for bruk på hunder, og blir ofte sett i hund eller kjæledyr melkestallen butikker.
to Vanligvis menneskelige hårklippere er billigere i forhold til hunden clippers.
tre. Dog clippers er sagt å være skarpere, og kraftigere enn menneskelige hårklippere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------