Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom crock pot og treg komfyr

Det kommer an på hvordan du stiller spørsmålet når du leter etter forskjellen mellom en crock pot og en treg komfyr stilte på den måten, er svaret : Det virkelig er ikke en forskjell. en crock pot er en treg komfyr av et bestemt merke. Men hvis du spør hva som er forskjellen mellom en treg komfyr og en Crock Pot, ender du opp med en litt annen svar.
langsom komfyrer er konstruert for å koke mat over en lengre periode, ved hjelp av fuktighet som er forseglet i løpet av oppvarmingen. Den er laget av et varmeelement, som vanligvis er elektrisk, keramisk tallerken, og en slags lett tetningslokket. Lokket er vanligvis laget av glass, plexi-glass, eller en høy klasse plast.
Når du ser oppskrifter i publiserte kokebøker som refererer til den langsomme komfyr som en crock pot, eller croc-potten, de er faktisk i strid med grunnleggende varemerkelover, siden crock Pot er et registrert varemerke for merkenavnet Rival. unntaket fra dette er hvis forfatteren av kokebok mener at det endelige resultatet av den langsomme måltid vil bli styrket ved å bruke det faktiske navnet merkevare Crock Pot.
Crock Pot var teknisk originalen treg komfyr. Den Naxon Utilities Corporation kjøpte den rudimentære versjon kjent som Beanery, som en produksjonsmodell. Derfra fortsatte de med finesser som nå definerer den langsomme komfyr. Siden 1970 har Crock Pot vært på markedet. Andre langsom komfyrer ble utformet fra de samme grunnleggende komponentene når det ble forstått hvordan den opprinnelige ble gjort.
Beanery var konstruert for å koke bare bønner. den langsomme prosessen myknet de tøffe bønner som ble plukket i sin naturlige tilstand. Det tok flere forsøk på å avgrense de Beanery å ta høyde for lange matlaging perioder av andre typer mat Sammendrag:
En en crock pot er en treg komfyr
. 2. En treg komfyr er ikke alltid en crock pot
3 Crock Gryter og treg komfyrer er laget av 3 grunnleggende komponenter. den keramiske parabol, en metode for oppvarming uavhengig av komfyr eller stekeovn, og en enkel pakning lokket.
4. Oppskrifter skrevet for langsom komfyrer er i strid med varemerkelover når det refereres til den generiske treg komfyr som crock pot eller croc-potten.
fem. crock pot var den første virkelige treg komfyr som vi kjenner og bruker i dag. Før det var det en versjon kalt Beanery.
6. den Beanery var en treg komfyr som bare kokt og myknet bønner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------