Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom cola og vørterøl

Den mest åpenbare forskjellen mellom cola og vørterøl er smak. Mens både drikker er søte, er cola anses å være søtere enn vørterøl. Root øl også har en svært karakteristisk smak, laget av et nøye utvalg av spesifiserte ingredienser.
Cola inneholder koffein, mens vørterøl ikke inneholder koffein, med mindre det er spesielt lagt. Når produsert under normale omstendigheter, vil vørterøl alltid være blottet av noe koffein når normale ingrediensene er blandet sammen.
sassafras anlegget benyttes i produksjon av vørterøl, skaper det uvanlige smaken. Root øl kan også kjøpes som en alkoholholdig drikk. Cola kan blandes med ulike typer alkoholholdige drikkevarer, men anses ikke å være en på egen hånd.
Root øl ble oppfunnet i 1876, mens cola ble utviklet senere, i 1886. Cola ble faktisk hentet for å erstatte det som var kjent som en " nerve tonic '. Dette nerve tonic ble brukt som medisin for å hjelpe bosette angst. Da forbudet ble innført, apoteket som oppfant cola gjorde det ved omarbeiding hans nerve tonic formel for å utelukke alkohol. Det endelige resultatet var det vi nå kaller cola. Root øl ble oppfunnet av en farmasøyt også, men det ble oppfunnet som en hyggelig te, snarere enn for farmasøytiske grunner.
Populariteten til cola er mye større i dagens samfunn enn vørterøl. Mens du kan legge til iskrem til rot øl og skape flyter, for å drikke en vanlig drikke, er det overveldende preferanse for cola.
Cola er også tungt annonsert, mens det egentlig er noen markedsføringstiltak rettet mot root Beer produsenter. Grunnen til dette er at de to store cola selskaper ( Coke og Pepsi ) også produsere en vørterøl linje, men finansiere det meste av sin virksomhet med konkurransen mellom de to cola.
Mens alle brus ikke er merket som helse- mat, er vørterøl anses å være et sunnere alternativ enn cola. Cola har en erosiv ingrediens som kan strippe bort tannemaljen, eller lakk fra et tregulv ! Root øl er mykere på tennene ( og gulvet), og er den minst sannsynlige av alle brus å forårsake problemer med ens tannhelse. Oppsummering :
En Root øl og cola har en betydelig forskjell når det gjelder å smake
2 Caffeine må bevisst lagt til rot øl, mens cola stammer. koffein fra sine grunnleggende ingredienser.
tre. Root øl kan bli funnet som en selvstendig alkoholholdig drikk.
4. Root øl ble utviklet for sin hyggelige smak, mens cola ble utviklet først til medisinske formål.
fem. Cola er mye mer populær enn vørterøl.
6. Cola er tungt markedsført, mens vørterøl er sjelden annonsert i det hele tatt.
7. Cola er mer ødeleggende for tannemaljen, parkett, og maling overflater enn vørterøl.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------