Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom aquaphor og baby aquaphor

Aquaphor salve er mye brukt av mange husstander for ulike hud plager, for eksempel et utslett, blemmer eller enkle kløe. Men for babyens sarte hud, er det også aquaphor helbredende salve for babyer. babyen salve er en petroleum -basert salve, som er en protectant til babyens hud. det er en tykk, uparfymert fuktighetskrem som inneholder mineralolje, lanolin alkohol, ceresin, glyserin, bisabolol og panthenol.
Det opprinnelige aquaphor salven inneholder ikke glyserin, som fungerer som smøremiddel, panthenol, som er en fuktighetskrem, og bisabolol, som er naturlig parfymert med floral smak, og har hudirritasjon reduserende egenskaper også. Dette regelmessig aquaphor salve også kommer i en annen krukke fra baby aquaphor. Mens babyen salven kommer i en krukke med 14 oz og slanger av 3 oz, kommer den vanlige salven i en krukke av tre. 5 cl. og en 75 oz rør
på baby salve glasset, er det blokker med ordet 'baby ' stavet ut, men synes babyen salven å ha noen større spesiell ingrediens som virkelig skiller den fra de vanlige aquaphor formlene. Spesielt synes aquaphor babyen salven ganske effektiv mot baby bleie utslett. Med bare noen få gnir av salven på berørte området, skal det se mye bedre. Den tykke salve vil være på huden i lengre perioder, beskytter den fra irriterende fuktighet av baby bleier. Dersom påføres overnatter kan utslett klart, men det anbefales å fortsette bruken av salven i området til den mistenkte irritasjonsmoment har forsvunnet helt.
Generelt sett er det ikke lett å merke noen forskjell i healing makt enten formel, som både baby formel og den vanlige ett verk overraskende godt mot utslett, spesielt baby utslett, og de beskytter også kinn fra å få irritert av vinden. Begge formlene er ganske klissete og fettete, og selv om de er hevdet å inneholde ingredienser med naturlige floral duft, forblir deres klebrig olje lukt svært merkbar.
Mens baby formel kan bli litt bedre for baby utslett, den regelmessig formelen fungerer godt på sprukne føtter. Bruk aquaphor salve på sprukne føtter over natten for et par netter, vil, med sine super mykgjørende ingredienser, fjerne de sprekker. Det vil også handle godt på svært tørr hud og andre vanlige hud utfordringer. Mens det er tilfelle med aquaphor salve, er det ikke vanligvis å foretrekke for regelmessig eller daglig bruk, på grunn av sin klebrige og litt ubehagelig lukt
Oppsummering :
Aqauphor vanlig salve inneholder ikke glyserin og bisabolol, mens babyen aquaphor inneholder begge ingredienser.
Barn aquaphor er bedre for baby bleie utslett, mens vanlige aquaphor fungerer godt på sprukket og tørr hud.
Barn aquaphor er pakket i tre. 5 oz krukker og 1 75 oz rør, mens regelmessig aquaphor kommer i 14 oz krukker og 3 oz rør.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------