Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom alle formål mel og kake mel

Folk som ikke er eksperter på kjøkkenet, eller som ikke utsettes for baking arena, ofte faller uvitende til forskjellene mellom mange typer mel. Out av ergrelse de selv hevder at disse mel er utskiftbare, og at bruk av en annen type mel i oppskriften vil ikke saken, i motsetning til å bruke fastsatt meltype. Likevel må dette misnomer korrigeres for å unngå baking, og eller, matlaging problemer i fremtiden
i en prøve situasjon : en person baker en kake med en kake mel, og en annen person bruker alle formål mel, virkelig den resulterende kaken av begge parter vil være forskjellig. Her er grunnene :
Alle formål mel, som navnet tilsier, er egentlig for alle formål Det kan brukes til baking en kake, lage brød, og selv matlaging kjeks Dette mel er noen ganger referert til av mange som hvetemel. Motsatt med kake mel, er denne type mel åpenbart ment for baking av kaker, samt bakverk. Cake mel er det vanlig ingrediens for slike oppskrifter, fordi det bidrar til å gjøre kaker eller bakverk mykere, og gir den ideelle teksturen.
snakker om tekstur, er alt mel ikke så fint jordet som kaken mel. Det er grunnen til at det anses som vanskelig mel. Å lage en grovere tekstur, er andre typer mel også innarbeidet, eller blandet med hvetemel. Brød mel og hvete mel er vanlige mikser, tvert imot, med kake mel, har kli og kim blitt tatt bort i stedet, er en spesiell type hvete tilsettes produktet " den Rosella ikke rart kake mel er mye finere og glattere. i tekstur. gjelder proteininnhold, har alle formål mel relativt mer protein eller gluten enn kake mel. Det kommer ikke som noen overraskelse at brød og kaker med dette mel som en ingrediens, synes å være vanskeligere eller hardere, på grunn av mer gluten som legger til cohesiveness av deigen. Cake mel er sagt å inneholde mindre gluten, som er best for kaker, fordi man ikke ønsker hans eller hennes kake å være vanskelig, eller tøff.
alt i alt, er det fortsatt ikke endelig å hevde noe som er bedre produkt, fordi det alt avhenger av hvordan du bruker mel, og for hvilke type oppskrift du skal bruke likevel, her er et sammendrag av sine forskjeller.
en. All hvetemel kan brukes i flere oppskrifter, som kaker, brød og kjeks, mens kake mel brukes fortrinnsvis for kaker og bakverk bare.
2. Alle formål mel er mye hardere og grovere sammenlignet med mykere, finere og glattere kake mel.
tre. alle formål mel har mer proteiner eller gluten i forhold til kake mel.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------