Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Honda Accord og Honda CR-V

En av de mest betrodde navnene i bilverdenen er Honda. Med sitt flaggskip merkevare, Accord, som blir tildelt Årets bil flere ganger, er det ingen nekte kvaliteten på kjøretøyteknikken at selskapet har satt i sine biler. Dette har i hovedsak blitt standarden for hvilke andre mellomstore sedaner må følge, for å holde tritt med Accord. Denne gangen vi sammenligne Accord mot en av sine stabile kamerater CR-V. Selv om det ikke er av samme kategori, er denne sammenligningen bare å se hvordan en bil av året prisvinner stabler opp mot sine brødre.
Vi starter med det mest grunnleggende for begge modellene. Honda Accord LX har to. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell overføring girkasse. dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. fra produsenten veiledende pris for denne modellen er $ 21. 765.
mellomtiden, CR -V er en 4 -dørs, 5- passasjer sport -og nyttekjøretøy. den deler det samme kraftverket som for Accord, men gir et litt mer hestekrefter, med 180 ved 6. 800 rpm, og gir litt over 24 mpg i drivstofføkonomi. Det er bare én overføring er tilgjengelig, som er en 5- trinns automatgir med overdrive. Bortsett fra å dele samme skiltet, motor og forhjulsdrift system, begge kjøretøyene har 4- hjuls ABS på ventilerte solide skivebremser, Selv, er at der likhetene slutt, fordi det gjelder egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 lbs, mens CR -V, være en sport utility vehicle, veier 3389 kg. The Accord vekt opprettholdes med 16-tommers lettmetallfelger, innpakket i 215/60 helårsdekk, mens CR -V har 17 tommers aluminiumsfelger 225 /65.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de ulike modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
som for CR -V, det er et valg av to-wheel drive eller 4-hjulstrekk versjoner for følgende utstyrsnivåer : LX, EX, EX -L og EX -L, som har et navigasjonssystem. Med to for hvert trim nivå, gjør at opp til totalt 8 trim nivåer å velge mellom !
En ting som gjør den CR -V et bedre valg enn Accord, er tilgjengeligheten av 4- hjulstrekk for alle modellvarianter. Med en høyere bakkeklaring og kjørehøyde, du trenger ikke bekymre deg hvis du noen gang fange selv veering inn ujevnt terreng. CR -V tilbyr også rikelig med passasjer plass, lastekapasitet, og en sedan-liker ride og håndtering. med en perfekt blanding av størrelse, kraft og evne, er CR -V klart det beste valget for den smarte bilen kjøperen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------