Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Honda Accord og Chevy Malibu

I over tre tiår, har Honda Accord holdt den opphøyde status som målestokk for bilindustrien engineering, spesielt i mellomstore sedan kategorien. Har imidlertid ting endret fra og med sent, og konkurransen har endelig lært og tatt opp med Accord i form av generelle produktkvalitet, og i å få en andel av svært omstridt markedet.
Dette er så sant med Chevrolet Malibu, som har vant nylig 2009 North American Car of the Year award. Å være et mellomstort sedan som Honda Accord, tar vi en titt på hva disse to bilene virkelig har å tilby til den drivende publikum, og starter vi med sine basismodeller til nivået de spiller feltet.
Først opp er Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på en kombinert 25 miles per gallon for både by og landeveiskjøring. Den produsentens veiledende pris for denne modellen er $ 21. 765. Chevrolet Malibu LT, derimot, koster $ 21 825 og for at du får en 2. 4-liters 4-sylinder, som standard motor, som gir et kombinert 25mpg drivstoff virkningsgrad. Totalt 169 hestekrefter oppnås ved 6400rpm, via en standard 4-trinns automatisk girkasse, med overdrive. Selv om en 6- trinns automatisk girkasse på en 252-hk tre. 6 -liters V -6 er tilgjengelig hvis du oppgraderer til LT og LTZ trimmer
Apropos trims består Chevrolet Malibu utvalg av fire trim modeller å velge mellom: basen LS, mellomtonen LT1 og LT2, og luksus -packed LTZ. Honda Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
det må bemerkes imidlertid at ting får litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige utstyrsnivåer, og det kan virke som om valget mellom disse to bilene er ganske skremmende oppgave.
Den eneste likheten som finnes for begge kjøretøyene, er at begge gir 4- hjuls ABS på ventilerte skivebremser, forhjulsdrift, og har to. 4L I- kr kraftverk. I forhold til egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 lbs. Støttes av 16-tommers lettmetallfelger som er innpakket i 215 /60 helårsdekk, mens Malibu kommer inn på en litt tyngre 3415 kilo. dermed 215 /55 størrelse dekk på 17- tommers felger.
en må huske skjønt, at alle disse tallene og data for både biler bety ingenting når det kommer til skapning bekvemmeligheter, ride kvalitet og omdømme. Denne sammenligningen er for all del en kaste opp hvis man skulle velge. Så, uansett kjøretøy kjøperen ender opp med på slutten av dagen, vil det være en god bil.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------