Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Giorgio og Emporio Armani

Giorgio Armani er en av de mest bemerkelsesverdige italienske moteskapere av den generasjonen. Han er hovedsakelig kjent for herreklær. I dag, derimot, er hans design verdsatt for de rene og skreddersydd linjer de besitter. i 1975, den italienske dannet et selskap kalt Armani. slutt, var Giorgio Armani anbefalt som den mest suksessrike italienske designeren, med en personlig formue anslått til å nå 5 milliarder dollar.
Armani er identifisert for sin elegante, og litt ustrukturert, se. Bortsett fra klær og klær, lisensierer selskapet også sitt navn for klokker, tilbehør og dufter. Er imidlertid klær hovedproduktet, og står for hoveddelen av selskapets omsetning.
Selskapet bærer andre linjer og merkenavn, samt virksomhet i andre virksomheter, som hoteller, resorter, og kosmetikk
Giorgio Armani tilbyr ulike mote-og klesmerker Disse merkene er :
-Giorgio Armani Priv.
-? Giorgio Armani
-Armani Collezioni
-Emporio Armani
-AJ Armani Jeans
-A /X Armani Exchange
-Armani Junior
Giorgio Armani erkjenner behovet for målretting ung voksen markedet. Emporio Armani er et resultat av at anerkjennelse. Emporio Armani er et eksklusivt etikett beregnet for personer i deres 20 og 30-tallet. Etiketten er elegant og sporty, og på samme tid, har ready- to-wear ( RTW ) klær og tilbehør. Emporio Armani er kjent som en diffusjon merkevare. Det er betydelig billigere enn de andre Armani linjene. linjen er rettet mot ikke -så- rike kunder, slik at de kan være introdusert i moteverdenen av Armani. Giorgio Armani Priv. ?, og Giorgio Armani, er to av de dyreste linjene i Armani mote.
Giorgio Armani Priv. ? couture linje skapt historie for å være den første haute couture i Paris mote vise seg å være levende streames på nettet. Merket er strengt laget å bære, og kun tilgjengelig for kjøp i utvalgte butikker, for eksempel Harrods, på en høy pris.
Giorgio Armani er regnet som en av de dyreste klær etiketter i verden det inkluderer ready- to-wear, briller, parfyme, kosmetikk og tilbehør for menn og kvinner linjen. er ekstremt high end, som elementene er genuint ment for svært rike og prominente personer.
Siden Emporio Armani er betydelig billigere, materialene er ikke så gode som de som brukes for dyrere linjer. Giorgio Armani bruker alltid topp kvalitet materiale, og tar stolthet i å gjøre det.
Oppsummering :
en Giorgio Armani er mannen som startet det hele-den italienske designeren som dannet den svært populære moteselskapet, Armani, som inkluderer Emporio Armani linje
to. Giorgio Armani er også et klesmerke som er kjent for å være svært kostbart, og high- end Emporio Armani er et rimeligere merke som retter seg mot yngre kunder.
tre. Giorgio Armani bruker bare topp kvalitet materialer, mens Emporio Armani kan bruke materialer med relativt lavere kvalitet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------