Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Canon VIXIA HV20 og HV30

Med hver ny modell i et produkt linje, er enten nye funksjoner lagt til enheten, eller forbedringer er gjort for å forbedre brukbarheten av enheten. HV30 er mer av sistnevnte, som den ikke har virkelig noe nytt å tilby som ikke er tilgjengelig i HV20. den eneste stor forbedring til HV30 er tillegg av 30p opptaksmodus til 24p og 60i av HV20. det er mange argumenter om hvilken opptaksmodus er bedre og hvorfor det er bedre. HV30 bare gir brukeren frihet til å velge det beste opptaksmodus for prosjektet på hånden.
En annen endring som ble brukt til HV30 var boligen til større BP-2L24H lithium-ion batteri. Dette batteriet er vurdert på 2400mAH, som er dobbelt så 1200mAH vurdering av BP- 2L13 batteri som du ha for HV20. Jo større batteri kan du spille lengre videoer uten å måtte lades, eller bytt batterier. Canon også nødvendig for å flytte rundt på ting inne i HV30, for å gi plass til større batteri, slik at det ville ikke stikke fra kamerahuset.
Canon adressert noen av problemene som brukerne hadde med HV20. Den tynne stripen av plast over HV20 ble erstattet med en ekte zoom skifte som gjør det enklere for brukeren å manipulere kontroll. Hot shoe cover av HV30 har blitt forbedret for å hindre den fra å komme løs, og blir borte, som ofte skjedde med HV20. Disse endringene er ikke egentlig viktig, men mange brukere liker det at deres klager løses ved bedriften.
slutt, HV30 er malt med en skinnende svart pels. HV20 har en faux metallisk finish som noen brukere ikke likte. Selv om fargen er ikke en stor faktor for å velge en slik techie enhet, er det hyggeligere å ha noe som ser stilig, over noe plast som er laget for å ligne falsk metall. Estetikk begynner å spille en rolle i de fleste enheter, og produsenter begynner å ta varsel Sammendrag :
en HV30 innfører 30p opptaksmodus som er fraværende på HV20
2 HV30. har en mye større batteri sammenlignet med HV20.
tre. HV30 har noen mindre forbedringer i forhold til HV20 grensesnitt.
4. HV30 er farget svart, mens HV20 har en metallisk overflate.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------