Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Canon PG 30 og pg 40

I dag, i riket av digitaltrykk, folk velger høy kvalitet skrivere. I dag har vi de såkalte blekk skrivere, jet skrivere og selv laserskrivere, som bidrar til å gjøre kvaliteten utganger av dokumenter, bilder eller annen form for data. er imidlertid selve livsnerven i disse skriverne blekket som de bruker. disse blekk er lagret inne blekkpatroner som varierer avhengig av modell eller produsenten av skriveren selv.
med hensyn til Canons skrivere, noen av sine modeller gjør bruk av pG 30 og pG 40 blekkpatroner. Forskjellene på disse er ganske innlysende. Fremst avhenger valg av kassetten på sin kompatibilitet med kassetten sporet i skriveren. Likevel kan det være noen skrivere fra nevnte selskap som kan bruke enten PG 30 eller PG 40 patroner. Du kan enkelt sjekke din Canon skriver for å vite noe som er egnet for skriveren.
fremst er det best å differensiere hva en farge, og hva en tom blekkpatron er. Color Canon blekkpatroner er merket med en " CL " i begynnelsen, mens den svarte motparten er merket med en " pG ". Det er mange konkrete patroner under CL -serien, akkurat som det er mange PG patroner, som 30 PG, 40, 50 og så videre. Både fargen og den sorte blekk blanding i den generelle driften av Canon-skriveren. Derfor er det nesten alltid nødvendig å spesifisere hva patron er egnet for en bestemt skrivertype å merke seg, vil man være en blekkpatron med en høyere yield i denne forbindelse, pG 40 sies å gi om lag 450 sider, mens det bare er ca 200 sider for pG 30. Videre begge blekkpatronene fungerer best for Canons PIXMA -skrivere.
Ifølge Canon, inneholder deres PG 30 patron ca 9 ml blekk, mens PG 40 har 12 ml. Dette betyr at den sistnevnte har mer blekk innhold enn den første. Som antallet øker (som pG 50), er det tydelig at mengden av blekk inneholdt også øker. med dette, er det en tydelig forventning om at pG 30 er priset mye lavere, i motsetning til pG 40. Noen forhandlere verdsetter den første på rundt US $ 15 til 16, mens pG 40 er mer kostbart på rundt US $ 19-23.
en. PG 30 har en mindre mengde blekk i forhold til PG 40.
to. PG 40 er også dyrere enn PG 30.
3 Vanligvis har den opprinnelige pG 40 en høyere utskriftskvalitet yield i forhold til pG 30
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------