Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom CANON og NIKON

fotografi profesjonelle og entusiaster kjenner deres utstyr, og når det kommer til kameraer og objektiver, presenterer kampen mellom Nikon og Canon mest oppvarmede konfrontasjon.
Nikon og Canon er både bildebehandling og optiske produkter industribedrifter. de gir den beste optikken og bildebehandling på forsiden av denne planeten. hver og en har sin egen ta med denne episke Clash of the Titans optiske 'fra gjennomsnittet shutterbug til hardcore fotografering connoisseur.
Konkurransen mellom disse to er en frem og tilbake affære. Med hver ny utvikling, synes den andre til leapfrog konkurransen. De kan noen ganger utveksle slag til et punkt hvor det ikke er nye vinner. Ja, Canon og Nikon ofte spille inn fastlåste situasjonen.
preferanse ikke varierer fra person til den andre. Bestemme som er bedre, mellom Canon og Nikon, kan starte en religiøs krig, med alle uttrykk for sine egne sterke meninger om det produktet de har lyst på. Denne artikkelen vil bare takle de grunnleggende forskjellene mellom de to gigantene, og vil ikke være om sine fordeler og ulemper. Det bør også nevnes at dette ikke handler om en sammenligning mellom to produkter, siden det er mange produkter å vurdere.
Nikon Corporation ble etablert i 1917, omtrent to tiår tidligere enn Canon. Nikon Corporation var et resultat av sammenslåing av tre ledende optiske produsenter, og over de neste seks tiår, blir den ledende produsenten av optiske linser og utstyr.
Canon, derimot, var tidligere kjent som ' Precision Optical Instruments Laboratory ». Den ble grunnlagt i 1937, etter fire japanske individer. Navnet "Canon" ble skapt av en av sine grunnleggere fra den japanske navnet " Kwanon '. Det var i 1947, da selskapet ble omdøpt Canon kamera Co. Inc, og var snart igjen endret til Canon Inc. på et tidspunkt, Canon-kameraer brukes på optiske linser produsert av Nikon, men Canon var den første til å lage og markedsføre Japans første 35 mm kamera, med en fokusplan lukker og avstandsmåler, i 1934. Nikon snart fulgt etter med kamera produksjon, og i 1948, Nikon kom med sin første kamera.
Men det var Nikon som skapte den første praktiske DSLR, Nikon D1, i 1999. For omtrent to år, monopolisert de digitale fotomarkedet. Canon deretter opprettet sitt eget merke av DSLR. Canons D30 var den første DSLR i selskapet. den har samme bildekvalitet av Nikons D1, men med en betydelig lavere pris på den tiden. i 2001 Canon overtok digital fotografering tronen fra Nikon, men bare for en stund.
Helt siden, ble det en seesaw kamp mellom de to selskapene, med ett produkt som matcher andre. Det er svært sannsynlig at det første kameraet merket du oppnår er den du kan vurdere som beste
Oppsummering :
En Nikon, som et selskap, ble etablert tidligere enn Canon.
to Canon var den første til å opprette og markedsføre sin kamera det var mer enn et tiår senere, da Nikon endelig sluppet sitt eget merke av kamera 3. Canon, på et tidspunkt, brukt Nikon-objektiver i produksjon av sine produkter.
4. Nikon var først på DSLR scenen, men Canons versjon et år senere, var billigere, selv om det ga samme kvalitet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------