Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom BlackBerry Storm og Blackberry torden

Blackberry Storm og Blackberry Thunder, en gang ble sett på som to separate modeller fra RIM, som sported en titt svært lik iPhone, med bare noen få knapper og en stor touch-screen grensesnitt. det ble senere oppdaget at begge navnene refererer til den samme enheten. Før den endelige utgivelsen av en ny enhet fra en produsent, gjennomgår det mye planlegging og flere revisjoner å avgrense alle funksjoner. løpet av denne prosessen, folk trenger et navn å ringe enheten slik at ingen blir forvirret, som de ofte utvikler flere telefoner samtidig. Det var på dette punktet at enheten ble kalt Blackberry Thunder.
Når produsenten er ganske trygg med enheten, og de har strøket ut alle bugs, er det da markedsføres under forskjellige telekom. på dette punktet, markedsføring folk bestemme navnet på enheten. Siden det er to sub modeller av enheten, en som er utstyrt med en CDMA radio og en annen som ikke var det opprinnelig tenkt at en ville bli merket som Storm og den andre som Thunder, men det ble senere avslørt at begge ville være under Storm navn, med modellnumre indikert.
Det viste seg, var det Blackberry Storm, aka Thunder, ganske vellykket som RIM første touch-screen eneste enheten. Det er 528 MHz Qualcomm -prosessor gir nok strøm til å håndtere behovene til de fleste kompliserte søknader for Storm. det er skjermen gir haptisk feedback, slik at brukerne vet når de trykker på en knapp det er også multi -touch i stand, akkurat som skjermen på iPhone Selv om det var software glitches funnet på tidligere. versjoner, de fleste av disse har blitt adressert av RIM, med software patcher og oppdateringer til Blackberry operativsystemet. For å oppsummere, det Storm /Thunder er en meget kompetent telefon, som gifter seg med de elegante utseende og innovative grensesnitt av iPhone, med velprøvde bedriftens e-poststøtte for hvor Blackberry er veldig kjent. Den 9530 -versjonen legger litt. litt mer, ved å støtte både GSM /UMTS og CDMA /EV-DO -nett, og slik at den kan brukes nesten hvor som helst i verden
Summary :
1. Thunder og. stormen er den samme enheten.
to. begrepet Thunder ble brukt for å referere til enheten mens den var i produksjon, mens det ble kalt Storm i sin utgivelse for allmennheten.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------