Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Apple iPhone og HTC Dream

iPhone er en veldig populær telefon, som har gjennomgått flere revisjoner for å legge til det mer funksjonalitet. HTC Dream, også kjent som G1, er en smarttelefon fra en etablert produsent, HTC, kjører et operativsystem fra en ny spiller, Google. den største forskjellen er i OS som kjører på begge håndsettene. The iPhone kjører Apples modifisert X-operativsystem, som holder enkelhet og sømløs integrering på toppen av prioritet sin. på den annen side, kjører drøm Android operativsystem, og er den første telefonen til å faktisk kjøre denne nystartede operativsystemet. På grunn av dette faktum, er du sannsynligvis kommer til å få en mer pålitelig enhet med iPhone enn med drømmen.
Det er også store forskjeller når det kommer til hardware. The iPhone er en slank enhet, med avrundede hjørner, og en meget bra finish, mens drøm ser litt merkelig med sin " haken " som produserte noen Leno vitser. The Dream er større, tykkere, og samlet tykkere sammenlignet med Apple iPhone. den ekstra tykkelsen Dream skyldes slide-out tastatur maskinvare. Den fullstendige QWERTY -tastaturet er bedre til å skrive meldinger i forhold til noen på skjermtastaturet, men noen folk tror at tilstedeværelsen av haken er vanskelig.
Batteriet i iPhone kan vare lenger enn Dream, men brukeren blir tvunget til å lade sin håndsettet etter juice har kjørt ut. iPhone har et innebygd batteri som ikke kan nås, mens Dream har en bruker utskiftbart batteri. The Dream tillater brukeren å kjøpe to eller flere batterier, og å bare bytter batterier når man går ut.
Google Android operativsystem, som kjører på HTC Dream, kan erstattes av andre versjoner med hjelp av noen hacks og risikofylte prosedyrer. Dette er veldig vanlig med HTCs andre telefoner, som kjører Windows Mobile operativsystem, og de har ganske stor tilhengerskare. Denne lar brukerne utvide funksjonaliteten i telefonen utover det HTC eller telco ment. det er egentlig ingen historie av iPhone OS får erstattet, eller noe. eksternt lignende Summary :
en. The iPhone driver proprietære Mac OS, mens drøm går open source Android operativsystem.
To. The iPhone er lettere og mer elegant i forhold til drømmen.
3. iPhone mangler en hardware tastatur, mens Dream har et fullt QWERTY- slide- out tastatur
4 batteriet i Dream er byttes av brukeren, i motsetning til at av iPhone.
5. Brukerne kan endre drøm OS, men ikke iPhone OS.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------