Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom zeppelins og luftskip

grev Ferdinand von Zeppelin var skaperen av designene som var grunnlaget for å bygge en Zeppelin, en slags stiv luftskip. De ble mye brukt som bombefly og speidarar av tyskerne under andre verdenskrig en. Popularitet for sivile zeppelins vokste i løpet av 1920, og gjennom hele 1930-tallet i utgangspunktet er en Zeppelin laget av en rigid skjelett av metallisk legering, dannet av ringer og dragere kjører langsetter Dette motivet var fordelaktig., fordi luftskipet kunne bygges større enn en ikke-rigid luftskip, slik at tyngre last som skal løftes og kraftigere motorer som skal monteres, samt være i stand til å reise lengre avstander i skiftende værforhold. Ikke stive luftskip, som et luftskip, bruke overtrykk som finnes i single gass bag å opprettholde sin form. Den første generasjonen av zeppelins var svært grunnleggende i naturen, bestående av en lang sylindrisk fartøy, var at jevnt smal i begge ender, og med multi-plane finnene.
luftskip, er i utgangspunktet ikke- stive luftskip, som ikke har en kjøl inne for å støtte sin form. En Blimp ikke inneholder noen form for rigid intern struktur eller rammeverk for å opprettholde airbagen form. i stedet blir de fylt med en lett gass med høyt trykk, noe som gir en " løft " force for flyene, samt opprettholde den form. Luftskip tett vises som fortøyde ballonger i form, men i motsetning ballongene, har luftskip fått fremdrift. Et luftskip inneholder en personbil, også kalt « gondol », og dette er den eneste solide delen av luftskipet. Endringer i temperatur resultat i vekslende mengder løft gass, men dette motvirkes ved hjelp av kollisjonsputer eller ballonets, som opprettholder konstant overtrykk. Et luftskip trenger tilstrekkelig overtrykk for å opprettholde styre og hastighet. festet til personbil er propell motorer, som kan være styrbare i enkelte modeller. Skroget kan oppblåst ved hjelp av propellen Airstream, men luftskip størrelse er enormt begrenset av ustabilitet av skroget. Grunn av det faktum at de er ganske enklere å konstruere, luftskip er de vanligste luftskip skal gjøres Sammendrag :
en luftskip holde sin form ved hjelp av innvendig overtrykk, mens Zeppelins har en rigid rammeverk struktur som gir dem deres form
2 på grunn av deres stivhet, kan zeppelins reise over lengre avstander enn luftskip, hvis form kan være påvirket av endringer i været.
tre. Zeppelins kan bære mye tyngre last enn luftskip.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------