Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom ricotta og cottage cheese

To oster har fått mye spekulasjoner helt siden de var første kommersielt tilgjengelige. Ricotta og hytte oster har vært blod brødrene i mange år nå. Disse oster er noen ganger brukes om hverandre i forskjellige oppskrifter på grunn av deres nesten likt utseende, og hvordan de er pakket, men en ekspert ost lover kan umiddelbart skille det ene fra det andre tilsvarende ost eksperter vet også hvilken som er best for en bestemt type oppskrift, med fokus være på osten tekstur.
Den første store forskjellen mellom de to oster, er materialene eller ingredienser som brukes for å gjøre dem. Cottage cheese er laget av ostemasse biprodukt, men det også besitter litt whey. Det har også en relativt mildere smak. Cottage cheese er en av de ostetyper som er ikke-alderen, og ser ikke ut til å være farget. ganske ofte er ostemasse fra denne osten vasket bort for å gi en søtere ost blanding. grunn alle disse flavorful egenskaper, er hytte oster innlemmet i populære retter, som lasagnas og mange desserter. Det er faktisk to store klassifiseringer av cottage cheese. Man har mindre ostemasse ( størrelsen på ost biter ), mens den andre klassen har større ostemasse.
På den annen side, er ricotta ost det komplett motsatte av cottage cheese. Ricotta gjør bruk av myse biprodukt av ost making. motsetning til curds som tradisjonelt begrepsfestet som ost biter, er whey væsken komponenten som blir skilt fra curds å gjøre ricotta ost. Som hytte, er ricotta annet eksempel på en fersk ost produkt ( non-aged). Vanligvis fleste ricotta oster har en lettere tekstur i motsetning til hytte oster, selv om det er noen varianter av det sistnevnte som gjør deres teksturer skille fra hverandre. Flere så er ricotta ost ofte kornete enn det hytte motstykke, som har større klumper Denne spesielle osten typen blir vanligvis brukt til å lage ostekaker, men det kan også brukes i pasta og lasagnas i sammendraget, hytte og ricotta ost varierer i følgende aspekter :
en. Cottage cheese er gjort fra ostemasse biprodukt, mens ricotta er laget av myse biprodukt av ost produksjon.
To. Ricotta ost sies å ha en lettere tekstur sammenlignet med cottage cheese.
3 Cottage cheese sies å være lumpier enn ricotta ost
4 ricotta ost er også kornaktig i tekstur enn cottage cheese
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------