Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom UGGS og EMU

Når man snakker om kvalitet støvler, har du kanskje hørt om Uggs og Emus. Begge disse merkene kommer i høy kvalitet og er mye foretrukket. Selv om både Uggs og Emus kommer i stor stil og komfort, har de noen spesiell forskjell mellom dem.
Når Uggs kan kalles som den opprinnelige merkevaren, er det Emus klassifisert som generisk merke. en av de viktigste forskjellene som folk har lagt merke til mellom Ugg støvler og Emu støvler er med hensyn til deres pris og kvalitet. Når man sammenligner prisen blir Ugg priset høyere enn Emu støvler. Om både boot merker kommer i høy kvalitet, er det Emus mest foretrukket for sin kvalitet. I alle aspekter av design og produksjon av støvlene, det Uggs og Emus er forskjellige. i søm, de Ugg komme med en enkelt sikringsanlegg sting. på den annen side Emu støvlene har dobbel sikringsanlegget.
Når de Uggs støvler er flat, gir Emu boot en bue støtte. Selv om både Emu støvler og Ugg gi gode såler på tå og hæl deler som slites ut? raskere, de har forskjeller. Mens Emus komme med et dobbelt lag av EVA, de Uggs sålene kommer med et enkelt lag av EVA. Det betyr at Emu støvlene varer mer enn Ugg.
Mens ull som brukes i Emu støvler kommer fra sauene i Australia, kommer ull som brukes i Ugg støvler fra sau sett i andre deler av verden, spesielt Mongolia. En annen forskjell som kan merkes i ull er at Emu støvlene er laget av sau som beiter på slettene. Tvert imot, er ull av sau som er sett i fjellet brukes i produksjonen av Uggs.
Oppsummering
en. Når Uggs kan kalles som den opprinnelige merkevaren, er det Emus klassifisert som generisk merke.
to. De Ugg er priset høyere enn Emus.
tre. Når Ugg kommer med et enkelt sikringsanlegg sting, de emu støvler har dobbelt sikringsanlegget.
4. ØMU støvler varer lenger enn Ugg som tidligere er laget av doble EVA lag. Tvert imot er de Ugg sålene laget av et enkelt lag av EVA.
5. Når Uggs støvler er flat, gir Emu boot en bue støtte.
6. Selv om begge merkene er av god kvalitet, er det Emus allment foretrekkes.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------