Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Honda Civic og Hyundai Elantra

Elantra er den billigere av de to bilene dersom du sammenligne basisprisene før du legger andre alternativer. Motoren på Elantra men er litt bedre enn den Civic. Dette sannsynligvis ikke gjøre noen forskjell, og det er heller ingen merkbar forskjell i drivstofforbruk
Når det kommer til underholdning system, har Elantra en hånd opp som det har satellitt -radio for folk som liker. sitt store utvalg av stasjoner og en USB port slik at du kan koble dine minnepinner til ditt stereoanlegg eller andre enheter som bruker USB-porten. På den annen side, har Civic en iPod dokkingstasjon hvor du kan passe din iPod og ha den spille av musikken på bilens lydsystem. Instrumentariet panelet på Civic har også gått digital ulik den Elantra som fortsatt analog. en annen funksjon som mangler på Elantra er en temperaturmåler som kan måle hvor varmt eller kaldt det er ute, har Civic dette. Men Elantra er bedre for dårlige værforhold som det har tåkelys og dets visir speil blir belyst. The Civic har ingen tåkelys og dets visir speil er ikke opplyst.
En stor forskjell som kan tiltrekke kjøpere er polstringen inne i bilen. Setene i Civic er dekket i skinn, mens den av Elantra er ikke. Skinnet gjør bilen mer skjegg og mer elegant. Civic har også belysningen på innsiden mens Elantra ikke. på utsiden har Civic side moldings mens Elantra ikke har det samme.
Oppsummering :
1. Elantra er billigere enn Civic
2 Elantra har en litt kraftigere motor enn Civic
tre. Den Elantra har en satellitt -radio og en USB- port mens Civic har en iPod Dock
4. The Civic har digitale instrumenter og en utvendig temperaturmåler, mens Elantra ikke
fem. den Elantra har tåkelys og opplyst visiret sidespeil ikke funnet på Civic
6. den Elantra er utstyrt med en tur datamaskin mens Civic er ikke
7. setene i Civic er dekket i skinn, mens den av Elantra er ikke
8. The Civic har interiør belysningen mens Elantra ikke
9. Den Civic har bivirkninger listverk mens Elantra ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------