Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Canon opprører xt og canon opprører XTI

Canon Rebel XTi er en oppgradering til Canons entry level tilbud. Det tilbyr en rekke forbedringer over forgjengeren, Canon Rebel XT. The mest stor forbedring ville være 10 megapiksel sensor. Selv om dette ikke ser ut som et så stort skritt til XT med 8 megapiksel sensor, den inkluderer nå en ni punkts AF funksjon som gir brukeren mer frihet i å komponere sine skudd. Canon har også lagt en integrert rensesystem på XTi, som gikk imot deres konstant krav om å ha noe støv problem. For å oppnå dette, inkludert Canon en rekke endringer som minimerte muligheten for støv inn i sensoren hulrom. Materialene i speilhuset er blitt endret til de som genererer mindre støv. Sensor overflaten ble belagt med en anti- statisk belegg, slik at den ikke tiltrekker seg ikke støvpartikler. Kamerahusdekselet har også blitt forbedret for å motvirke billigere linser som hadde en tendens til å trekke luft inn. slutt, en skilt anti -alias filter er i stand til å vibrere å riste bort støv som klarer å stikke. Hvis alt annet mislykkes, kan støv partikkel som ikke kan fjernes fra sensoren skal slettes med bruk av programvare ved å kartlegge de støvpartikler.
Statusvisningen på XT ble fjernet i XTi og relevant informasjon har blitt flyttet til to. 5 tommers hoveddisplayet på XTi. en avstandssensor lagt nær søkeren slår av LCD når du holder kameraet tett opp mot ansiktet ditt for å spare strøm og forlenge levetiden på batteriet.
Den XTi hadde også en rekke endringer når det gjelder programvare lastet inn i kameraet. Den legger nå flere bildestiler, bildeforstørrelse og bilderotering på rekordtid syn, bedre støyreduksjon og et større spekter av parameter justeringer. Brukergrensesnittet på XTi har også blitt forbedret for å gjøre det enklere og mer intuitivt for. bruker
Oppsummering :
1. XTi har en bedre sensor enn XT
2. Den XTi har en integrert rensesystem stund. XT ikke.
tre. den XTi har en avstandssensor mens XT ikke.
4. statusvisningen i XT er fjernet og data har vært. flyttet til hoveddisplayet i XTi.
fem. Den XTi har noen tilleggstjenester programvare evner i forhold til XT.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------